Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! (/Temat-Viva-Lay-s-Vegas-Nowy-konkurs-od-Lay-s-97989) Strony: 1 2 |
Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - badom - 15-09-2014 00:11 Czas trwania: od 15 września 2014r. do 19 października 2014r. Organizator: Lay's Zadanie: Odgadywać i przepisywać hasła. Nagrody: 5 kart VISA o wartości 50zł co godzinę, 3 karty 3000zł codziennie i kartony Lay's co tydzień! Link: https://apps.lays.pl/vegas/ Witam, Lay's znany jest z tego, że często organizuje fajne konkursy. Sam swego czasu z pomocą kumpla wygrałem cały karton dużych Lay'sów. Tym razem najwięcej jest kart Visa o wartości 50zł- 5 co każdą godzinę, dodatkowo na dzień przypadają 3 karty Visa o wartości 3000zł oraz co tydzień 50 kartonów Lay's. Aby zagrać o nagrodę potrzeba kod z paczki Lay's - ten sam, którym aktywujemy darmowe 100mb Internetu. Gra polega na odgadywaniu i przepisywaniu haseł, które są wyświetlone jedynie w części. Cały regulamin: https://apps.lays.pl/vegas/docs/regulamin.pdf Konkurs (gra): https://apps.lays.pl/vegas/ Jest również demo, które nie wymaga wpisywania kodu. Zapraszam, bo konkurs ruszył dzisiaj i jak wiadomo im wcześniej tym mniejsza konkurencja. Zachęcam do dyskusji! EDIT: Stan na 01:24 15.09.2014- Demo nie działa, nie wyświetlają się żadne hasła. EDIT: Trzeba się zalogować, wtedy działa. RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - DzejkobPL - 15-09-2014 13:51 Pytanie, czy kod można wykorzystać na internet i na ta grę? Czy tylko jedno z nich RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - longbow - 17-09-2014 09:49 I tu i tu RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - badom - 17-09-2014 14:15 Wygrać można było chyba jedynie w pierwszy dzień... Te wyniki, które ludzie osiągają przyprawiają mnie o ból głowy. Sam jestem w stanie ugrać 2-2.5k pkt. Nie wiem jakim cudem ludzie uzyskują kilkanaście tysięcy. RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - VoreCC - 17-09-2014 14:53 @badom powiem ci jak. Mają bazy po 500 kont facebook z phishingu, akceptują albo piszą skrypcik na szybko do akceptacji zaproszenia z konta głównego i potem już tylko bawią się z xxxx minutami RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - badom - 17-09-2014 15:24 @UP Z tego co czytałem w regulaminie, to można przedłużyć maks o 30 sekund. Jeżeli zaprosisz 2 osoby, to masz przedłożone o 30 sec. na dwie kolejne gry. Wygrałem w nocy z 15 na 16 września. Siedziałem od godz. 2 do 4 i wygrałem dwie karty po 50zł. RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - VoreCC - 17-09-2014 15:50 No i gratulacje RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - Greetek - 17-09-2014 16:12 Gratki, szkoda, że nie jem chipsów RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - Soony08 - 18-09-2014 16:02 no i nic nie wygrałem :c RE: Viva Lay's Vegas- Nowy konkurs od Lay's! - serb2 - 18-09-2014 20:41 Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na forum Ale ponieważ zamierzam zaglądać tu częściej, to od razu zacznę z tego miejsca Ja już mam jedną nagrodę dzienną Udało mi się zebrać grupkę osób, każda zagrała trochę gier (również demo) i zbieraliśmy hasła (więc nagroda do podziału, jest też parę godzinowych, ale tych nie dzielimy). Wyszedł z tego spory plik. Właśnie jest w trakcie opracowywania, są powtórzenia, chcę to posortować itd. Będę grać dalej, bo z tego co zaobserwowaliśmy, po pewnym czasie odgadywanie idzie szybciej i konkursik dla "światowo obytych" nie jest bardzo trudny. Odrobina wprawy i wyniki 6-7 tysięcy wchodzą przyzwoicie A wszystko bez wspomagania, botów i innych usprawnień!! Spodziewam się jednak, że baza będzie zmieniona, może co tydzień inna? Wrócę z wycieczki po weekendzie, to wrzucę jakiś dowodzik, bo przecież "picture od didnt happen" PS. Mam nadzieję, że nie pojawiam się z butami na forum zaczynając od razu od posta tutaj |