![]() |
Program do obsługi listy mailingu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Program do obsługi listy mailingu (/Temat-Program-do-obslugi-listy-mailingu-97952) |
Program do obsługi listy mailingu - ShuQi - 13-09-2014 21:46 Witam poszukuje tak jak w temacie , wiem że ciężko taki znaleźć , są płatne zazwyczaj posiadam u mnie MailBot Rozsylacz Lecz nie potrafię ich obsługiwać.... Posiadam bazę e-mail ponad 500 tys osób ![]() Tak więc jeżeli ktoś mi udostępni program/pokaże jak go ogarnąć odstąpie ustaloną kwotę którą zarobię z subskrypcji sms ![]() PRIV lub gg : 2875757 RE: Program do obsługi listy mailingu - Danysuw - 13-09-2014 21:55 baza maili to zapewne gmail, co ostatnio wyciekla wraz z mailru i yandex. Potrzebujesz zgody na wyslanie maili do nich. Ale jak by co to thunderbird + mass mail RE: Program do obsługi listy mailingu - Yogii - 13-09-2014 22:09 na jakiej podstawie musze mieć zgode wyslania mejla do kogoś? skoro wszyscy w bazie to ruscy i chinole RE: Program do obsługi listy mailingu - szykiryki - 13-09-2014 22:26 Ja korzystam z benefitera i sobie chwalę. Ale jak dodajesz swoją bazę- najpierw do uzytkowników wysylany jest mail czy wyrazili zgodę na otrzymywanie tych informacji- jeśli nie klikną- dupa. Tak jest przy benefiterze, nie wiem jak przy innych autoresponderach ![]() Podejrzewam jednak, ze podobnie, bo tego typu podmioty bronią się jak mogą przed nieudolnym spamem ![]() RE: Program do obsługi listy mailingu - ShuQi - 14-09-2014 09:15 Ta baza to nie jest gmail czy cokolwiek tam napisałeś , była ona zdobywana legalną drogą.... Otrzymałem kilka propozycji , zobaczymy co to z tego wyjdzie ![]() |