![]() |
Moja miła chce zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Moja miła chce zarabiać (/Temat-Moja-mila-chce-zarabiac-97830) Strony: 1 2 |
Moja miła chce zarabiać - zielonylistek91 - 11-09-2014 16:19 Witam, Na początku chciałbym się przedstawić i napisać krótko o sobie, aby wyglądało wszystko w miarę ładnie ![]() Mam na imię Marcin i od zawsze interesowały mnie finanse, biznes i spawanie ![]() ![]() Temat napisałem w przerwie z telefonu tak, ze przepraszam za błędy. Na forum wprowadzam się na stale po długim czasie nieobecności wiec jeszcze raz serdecznie witam. RE: Moja miła chce zarabiać - Hybrid1990 - 11-09-2014 16:22 del RE: Moja miła chce zarabiać - TheKkok2 - 11-09-2014 16:37 Niech nagrywa na YouTube ![]() Kobiety są często ogladane RE: Moja miła chce zarabiać - Kickster - 11-09-2014 16:39 ja swoją nauczyłem skracać linki i dałem jej dwa konta na fejsie, na razie sie ogarnia z tym ale juz czai o co chodzi i wdziala jak ja to robie, cel to 100 zł do następnej wypłaty na shorte ;d Moja rada - naucz ją tego co Ty potrafisz, dlatego że dobrze czujesz sie w temacie i wiesz o co biega i będzie Ci najlatwiej to tlumaczyc i pokazać Zarejestruj ją z refa oczywiscie przez to będą to WASZE zarobki. Ja skracam i moja kobieta też skraca, jakbym zajmował się np youtubem to ona pewnie tez miałaby swój kanał na yt. Klikanie w reklamy bym odradzał bo szybko uzna ze to nie dla niej i ze "Ty zarabiasz tyle a ja dwa złote zarobiłam" kłotnie, rozwód płacz i lament potem ![]() RE: Moja miła chce zarabiać - Kerak - 11-09-2014 16:39 (11-09-2014 16:19)zielonylistek91 napisał(a): Witam, Niech podpiszę kontrakt z jakąś wytwórnią np. Brazzers ![]() RE: Moja miła chce zarabiać - szykiryki - 11-09-2014 16:59 Traktowanie kobiety jak podgatunek, który poradzi sobie tylko z klikaniem w reklamy to szowinizm. Tak, jestem kobietą. Tak, zarabiam więcej niż większość facetów tutaj ![]() Zrób jej landing page (chyba jesteś w stanie wykrzesać 30 minut ze swojego cennego czasu?), podepnij suby albo premium sms i niech promuje. RE: Moja miła chce zarabiać - zielonylistek91 - 11-09-2014 17:23 Szykiryki, wcale nie traktuje kobiet jako podgatunek i tym samym nie jestem szowinistą ![]() ![]() Za to widzę, ze gro ludzi kobietę kojarzy tylko z seksem... Odp: Moja miła chce zarabiać - Damkofr - 11-09-2014 17:28 Kto z nas nie zaczynal najpierw na buxach itp ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Moja miła chce zarabiać - szykiryki - 11-09-2014 17:34 @zielonylistek, klikanie w reklamy jest dobre, nikogo nie obrażając, dla 13-latków. Proszę Cie, nie proponuj dwudziestokilkuletniej kobiecie tak odmóżdżających zajęć... Chyba potrafi zamieszczać posty na forach, stworzyć konto na facebooku? Niech zainteresuje się subami, to prostsze niż PPA i powinna ogarnąć w kilka dni. Poza tym, zarabianie na tematach 18+ (nie mówię o pokazywaniu się na kamerce itp.) przychodzi znacznie łatwiej paniom- trust me! ![]() RE: Moja miła chce zarabiać - Admin - 11-09-2014 18:33 (11-09-2014 17:28)Damkofr napisał(a): Kto z nas nie zaczynal najpierw na buxach itp Sam zaczynałem na http://en.20dollars2surf.com/ do dziś mi 50$ wiszą złodzieje ![]() (11-09-2014 17:34)szykiryki napisał(a): @zielonylistek, klikanie w reklamy jest dobre, nikogo nie obrażając, dla 13-latków. Proszę Cie, nie proponuj dwudziestokilkuletniej kobiecie tak odmóżdżających zajęć... Panie wydają mi się bardziej etyczne niż Panowie, co może szybko wyeliminować ten pomysł ![]() ![]() ![]() |