Paidvert/BTCClick BOT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Paidvert/BTCClick BOT (/Temat-Paidvert-BTCClick-BOT-97731) |
Paidvert/BTCClick BOT - maylomoneycash - 09-09-2014 18:27 WITAM Ostatnio natknąłem się na dość ciekawy pragram. Mianowicie jest to bot do strony Paidvert i BTCClick ( W przyszłości podobno ma być i do AddMeFast'a ) Zakupiłem ten program i działam na nim od dwóch dni. Szczerze mówiąc jestem zdziwiony. Myślałem, że to pewnie jakiś demonstracyjny program napisany w VB lub coś, ale gdy go zintegrowałem z moim kontem Paidvert kopara mi opadła. Program sam wykonuje za mnie czynności w zakładce Paid Ads (Nawet BONUS packi). Jedyne co muszę robić to przepisywać CAPTCHE, która ujawnia mi się w prawym dolnym rogu ekranu i tyle. Udostępniłbym go tutaj za free, lecz admin zastrzega sobie plagiat pisząc na stronie: Cytat:UDOSTĘPNIANIE PROGRAMU Z OMINIĘCIEM ZAKUPU JEST ZABRONIONE. GDY ILOŚĆ UŻYTKOWNIKÓW DO ILOŚCI ZAKUPIONEGO PRODUKTU BĘDZIE WIĘKSZA NIŻ 5% PROGRAM ZOSTANIE AUTOMATYCZNIE WYŁĄCZONY.Także wolę nie ryzykować. Zapraszam na strone Multitoola. Repucik mile widziany MULTITOOL BOT POZDRAWIAM! RE: Paidvert/BTCClick BOT - marcin0409 - 10-09-2014 14:38 WTF >>??? Ten bot jest w pełni udostępniony za darmo , ktoś kto stworzył ta stronkę , jest mega złodziejem , gdyż to nie jego praca , próbuje naciągnąć naiwnych ...... Link do bota za FREE!!!!!!!!!!!!!! Cytat:UDOSTĘPNIANIE PROGRAMU Z OMINIĘCIEM ZAKUPU JEST ZABRONIONE. GDY ILOŚĆ UŻYTKOWNIKÓW DO ILOŚCI ZAKUPIONEGO PRODUKTU BĘDZIE WIĘKSZA NIŻ 5% PROGRAM ZOSTANIE AUTOMATYCZNIE WYŁĄCZONY.co za idiota..... Cytat:JEDYNE CZEGO MULTITOOL BOT NIE WYKONUJE ZA CIEBIE TO CAPTCHY. RESZTA JEST W PEŁNI ZAUTOMATYZOWANA! + AUTOMATYCZNE AKTUALIZACJE PROGRAMU! Nawet nie wie co program potrafi czego nie potrafi ..... oczywiście , że rozwiązuje sam captcha , tylko trzeba mieć opłacony servis na np DBC Paidvert/BTCClick BOT - daniel42na - 14-09-2014 12:00 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |