Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wypłata za Sierpień - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338)
+---- Wątek: Wypłata za Sierpień (/Temat-Wyplata-za-Sierpien-97702)

Wypłata za Sierpień - mypy - 09-09-2014 10:42

Witam, Podobno w poniedziałek zostały przesłane wszystkie wypłaty natomiast ja dalej jej nie otrzymałem na konto a status wypłaty jest Pending. Czy mogę dowiedzieć sie o co chodzi ??? Astrocash odpiszcie tutaj albo na PW... To pierwszy mój miesiąc na AC po przejsciu z FC, zarobione 900$ i takie jaja. Bardzo mi potrzebne te pieniądze dlatego tak się dopytuję niestety bez odzewu. Chciałbym kontynuować z wami współpracę ale bez strachu o wypłaty... Przecież to w waszym interesie powinno być żeby zatrzymywać na stałe nowych użytkowników... Otrzymał ktoś już wypłatę ( prócz tych co mają konto w ING)?

RE: Wypłata za Sierpień - GoodLecki - 09-09-2014 12:46

Konto trafiło do weryfikacji w końcu 900$ , jak zweryfikują i nie było frd to ci wypłacą.

RE: Wypłata za Sierpień - mypy - 09-09-2014 13:04

Dlugo to może trwać?

RE: Wypłata za Sierpień - daniel42na - 09-09-2014 13:10

Męcz ich na mailu i gg to może zalatwisz to w jakims normalnym terminie, ale raczej nie oczekuj szybkiej reakcji...

RE: Wypłata za Sierpień - mypy - 09-09-2014 13:48

Nowłaśnie jeszcze ani razu mi nie odpowiedzieli.. Nie mam pojęcia o co chodzi.. to w końcu prawie 3tys zł... chciałbym wiedzieć dlaczego ich nie dostałem... Co zrobić żeby kto kolwiek zareagował.. Jak na razie mam miesiąc pracy w plecy bo nie wiem czy kiedykolwiek dostanę kasę... Nie rozumiem kompletnie tego zachowania? ASTROCASH czy wypowiecie się:/??

RE: Wypłata za Sierpień - mypy - 09-09-2014 19:08

Powiedzcie mi, czy na pewno astrocash wypłaci mi tą kasę? i tak mniej więcej jak długo moge czekać na tą weryfikację?? Nie wiem co mam zrobić... szkoda mi marnować czas nie majac pewności wypłaty