Poradnik Aż 60% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Poradnik Aż 60% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) (/Temat-Az-60-znizki-na-serwery-w-MyDevil-net-najszybszy-hosting-WWW-w-Polsce-97597) |
Aż 60% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) - linoskoczek - 07-09-2014 15:00 MyDevil.net to aktualnie najszybszy hosting WWW w Polsce. Serwery ulokowane w ATMANie, dyski SSD oraz Nginx zamiast Apache2 gwarantują dużo szybsze działanie strony oraz mniejsze obciążenie dla zasobów. Dodatkowo, MyDevil.net oferuje wiele udogodnień takich jak autorski panel administracyjny (DevilWEB2), dostęp do konta poprzez SSH, zarządzanie ustawieniami specjalnym poleceniem 'devil', wsparciem wielu języków programowania i wymieniać możnaby jeszcze dłuższy czas. Przekładając to na przykład z życia: miałem hosting WWW (jakiś mniejszy pakiet) i WordPress przy kilku tysiącach UU dziennie sukcesywnie obciążał procesor aż do 100%, czyli limitu, jaki miał mój pakiet hostingowy. W godzinach szczytu strona była niemal niemożliwa do przeglądania. Po przejściu na najmniejszy pakiet hostingowy w MyDevil.net zużycie procesora oscyluje w granicach kilku % i strona działa bez żadnych zacięć. Jeśli komuś zależy na jakości, a nie tylko na cenie, to MyDevil będzie idealnym wyborem. Najtańszy pakiet przy użyciu dwóch poniższych kodów obniża cenę najmniejszego pakietu z 150zł rocznie do 102. Oszczędność - ponad 30%. Zobacz czym różni się konto Shell w MyDevil.net od typowego hostingu WWW. RE: Do 65% zniżki na nowe serwery w MyDevil.net - Sentinel98 - 07-09-2014 20:10 Dzięki sam korzystam i polecę mydevil 2 RE: Do 65% zniżki na nowe serwery w MyDevil.net - Futers - 07-09-2014 21:26 (07-09-2014 20:10)Sentinel98 napisał(a): Dzięki sam korzystam i polecę mydevil 2 Na pewno lepiej niż w home RE: Do 65% zniżki na nowe serwery w MyDevil.net - linoskoczek - 07-09-2014 22:28 MyDevil to jak na razie najlepszy hosting z jakim się spotkałem. Wcześniej nie interesowali mnie ze względu na to, ze myślałem "po co mi konto shell, ja chce WWW", a dopiero po sprawdzeniu ich oferty zobaczyłem, że to www w dużo lepszym znaczeniu. RE: 30% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) - linoskoczek - 25-03-2016 11:05 Cytat:Wielkanoc z MyDevil.net RE: 30% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) - miras4567 - 03-04-2016 06:00 Też polecam mydevill. To bardzo dobry hosting i bardzo dobry kontakt z administracją RE: 30% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) - linoskoczek - 23-04-2016 14:10 Cytat:Promocja "Mega Migracja" RE: Aż 60% zniżki na serwery w MyDevil.net (najszybszy hosting WWW w Polsce) - MyDevil.net - 24-04-2016 17:17 W razie pytań zapraszamy do kontaktu |