![]() |
[Zamknięty]LFE za sms! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]LFE za sms! (/Temat-Zamkniety-LFE-za-sms-9758) |
[Zamknięty]LFE za sms! - cinexik - 04-07-2010 12:18 Witam ![]() Wpadłem na pomysł, aby móc kupować LFE za prawdziwe pieniądze np. SMS bądź przelew. Byłby to dobry pomysł, dla Admina, jak i dla użytkowników. Ceny zostawiam do uzgodnienia Adminowi, jeśli ten pomysł zostanie zaakceptowany. RE: LFE za sms! - kwasu123 - 04-07-2010 12:25 Mysle ze nie powinno tak byc, poniewaz, ktos kto wogóle nie jest aktywny i jest bardzo rzadko na forum to moze sobie kupic LFE$ i miec dostęp do wszelkiego rodzaju przywilejów na forum. A ten co klika w reklamy i bierze udział w konkursach musi sie wysilac aby zdobyc te LFE$. To jest tylko moje zdanie ![]() RE: LFE za sms! - kreatywny - 04-07-2010 12:27 Byłby to jakiś dodatkowy przychód dla forum aczkolwiek wdg mnie mało osób będzie kupowało za kase te LFE$ Jeśli dzięki tej zebranej kasie uda się wykombinować jakies koszulki bądz kubki z logo LFE.eu to jak najbardziej Ale głos nalezy do admina więc zobaczymy A co do aktywności graczy kupno LFE powinno być ograniczone np max.100 na miesiąc RE: LFE za sms! - Grabowkers - 04-07-2010 12:31 Zgadzam się z kwasu123 Teraz zdobywanie LFE$ wymaga aktywności na forum, a chyba o to chodzi na takich stronach. Patrząc na to z innej strony to czy zapłaciłbyś w ten sposób za LFE$? Bo ja raczej nie ![]() RE: LFE za sms! - cinexik - 04-07-2010 12:41 ja bym nie zaplacil xD ale byłby jakiś tam dochod dla forum.. poza tym, przeciez wystarczy być na tym forum minute na 5h, i wcisnac sobie reklame ![]() to jest tylko pomysł, jeśli się Wam nie podoba, to nie trzeba go przecież wtaczać w życie, więc piszcie;] RE: LFE za sms! - Yanke$ - 04-07-2010 13:00 Zamiast 'nikt by nie kupił' napiszmy po prostu, czy sami byśmy to zrobili (wtedy będzie jasne, czy jest sens) JA BYM NIE WYSŁAŁ ![]() Poza tym, myślę, że sugestia nie przejdzie, bo mija się to z celem. ![]() RE: LFE za sms! - Lev - 04-07-2010 13:06 Rzeczywiście - forum mogłoby zarobić. I to jedyny plus. Dalej same wady - za LFE można wykupić operatora, dostęp do strefy VIP. Możliwości te powinny przysługiwać aktywnym i inteligentnym user'om. Gdyby na stanowisko operatora czy VIPa dostawał by się każdy kto zapłacił kilka złoty zapanowałby chaos. Zdecydowanie na nie. RE: LFE za sms! - pkrecik6 - 04-07-2010 13:27 Bardzo głupi pomysł bo z sms jeszcze jest Vat który nie idzie dla przykładowo banana a nie mam zamiaru jeszcze nadpłacać . Co do przelewu wypowiem się, że jeżeli Admin będzie chciał to zrobi coś takiego że jeżeli ktoś chce pomóc w utrzymaniu Forum to może taką i taką maksymalną dotację zrobić a on da np. kilka lfe . RE: LFE za sms! - paskur - 04-07-2010 13:28 Ja bym pewnie kupil dlatego jestem na nie ![]() RE: LFE za sms! - Marczyk - 04-07-2010 13:30 Ja natomiast uważam że nie jest to zły pomysł, tylko pod warunkiem że możemy je wykupić po osiągnięciu powiedzmy 100-150LFE$.(niekoniecznie minie to się z celem ponieważ za 1/2 ceny możemy wykupić Premium na TB czy TaG) Szkoda że sprawa koszulek stanęła w miejscu, bo myślę że sporo użytkowników zakupiło by je za 100% ceny. Od razu bym zaproponował konkurs na projekt koszulki LFE. Pozdrawiam |