Co po weryfikacji zdjęciowej konta na Fb? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Co po weryfikacji zdjęciowej konta na Fb? (/Temat-Co-po-weryfikacji-zdjeciowej-konta-na-Fb-97561) |
Co po weryfikacji zdjęciowej konta na Fb? - PanPopek - 06-09-2014 22:53 Witam, otóż mam konto na Fb. Przyznam się ze, przedobzylem i zaprosiłem jedną osobę więcej niż powinienem . A Wiec do rzeczy. Zrobiłem weryfikację zdjęciowa, i udało mi się, konto odblokowali (nie wiem jakim sposobem, wszystko na chybił trafił ) A o to moje pytanie. Czy teraz mogę zapraszać znajomych bez limitu, i bez strachu przed ponowna weryfikacja, czy nadal coś takiego może być. Za najlepsze odpowiedzi daje reputa! Z góry przepraszam za błędny Pisane z telefonu, to dlatego Odp: Co po weryfikacji zdjęciowej konta na Fb? - Stalmer - 06-09-2014 22:57 Z tego co się orientuje moe Ci jescze wyskoczyć weryfikacja dowodem tożsamo§ci lub wpisywanie imion i nazeisk znajomych. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Co po weryfikacji zdjęciowej konta na Fb? - PanPopek - 06-09-2014 23:00 Hmm No to w takim razie będę uważał Dzięki Temat do zamknięcia Reput dodany |