freebiz vs eforsa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: freebiz vs eforsa (/Temat-freebiz-vs-eforsa-97500) |
freebiz vs eforsa - bialywsrh - 05-09-2014 22:27 Witam, powoli ruszam z nowymi projektami na polske, ale nie wiem jaki serwis z subskrypcjami wybrać, eforsa czy freebiz. Mógłby ktoś doświadczony coś o nich napisać? RE: freebiz vs eforsa - daniel42na - 05-09-2014 22:38 Spośród tych 2 celuj raczej w eforse - możesz dobierać sobie różne wysokości stawek za SMS, no i masz liczone również odnowienia subskrypcji (a nie tylko aktywacje). RE: freebiz vs eforsa - skocznowaty - 07-09-2014 13:25 Eforsa Odp: RE: freebiz vs eforsa - broofie - 07-09-2014 13:45 (07-09-2014 13:25)skocznowaty napisał(a): Eforsa Mowi to osoba, ktora zarobila 0zl w sub sms Ja od zawsze polecalem eforse. "Normalne" stawki, szybkie wyplaty 4 razy w miesiaciu, pusta oferta oferujavca szeroka edycje co zwalnia nas z koniecznosci posiadania strony, no i oczywiscie odnowienia, zaden serwis nie oferuje tyle kasy z leadow (w miesiac mozesz wyciagnac do 60zl z 1 leada). Imho eforsa bije o glowe wszystkie serwisy z Sub SMS. Polecalbym odwiedzic rowniez strone aureon sub, w tym miesiacu podobno maja dodac nowe programy ktorych nie ma nigdzie indziej. Tapniete z telefonu RE: freebiz vs eforsa - bielu243 - 07-09-2014 14:27 Ja jako pionek w sumie który też zaczyna się bawić w suby, wybieram Eforse, lecz tylko dlatego, ze są większe stawki i kreator stron. RE: freebiz vs eforsa - ravienne - 07-09-2014 14:47 Polecam eforse, pusta oferta wymiata, zaczynam zabawe od nowa: ) Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka freebiz vs eforsa - Majka - 07-11-2015 21:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |