![]() |
Konto League Of Legends Eune Diamond - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto League Of Legends Eune Diamond (/Temat-Konto-League-Of-Legends-Eune-Diamond-97488) |
Konto League Of Legends Eune Diamond - JustinTime - 05-09-2014 18:36 1.Nazwa przedmiotu : Konto league of leagends 2.Opis przedmiotu : poniżej 3.Zdjęcia : niżej 4.Kontakt : niżej 5.Cena : 150 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PSC LUB ZA SKINY CS GO Witam, mam do sprzedania konto league of legends. Level 30 wiadomo konto było w D2(diament 2) ale jako że nie mam czasu na gre jest w d5 ale spokojnie za wygrane po 25 pkt bo mmr jest duże. 84 postacie + 6300ip na postać do kupienia do wyboru ![]() Skiny jakie posiadam: http://screenshooter.net/4602674/bwaupqn Konto posiada Diamentową obramówkę! +100% do lansu! Nick jest po angielsku uważam że bardzo dobry bez żadnych liczb dodatków PL itp ![]() Avatary jakieś tam mam ale bez szału bo nigdy nie kupowałem! Uwaga! Jeżeli sprzedaz robimy przez allegro gdzie umieszczam informacje że nie będe mógł już pisać do supportu o zwrot konta itp więc oszustwo w ogóle nie wchodzi w grę! Kontakt do mnie mailowy: [email protected] Kolejnym + konta jest duża liczba znajomych z różnych lig większość z Diamentu więc jest z kim pograć nawet ![]() INTERESUJE MNIE PSC O WARTOŚCI 150zł LUB SKINY DO CS GO liczę na oferty! Pozdrawiam. ![]() Odp: Konto League Of Legends Eune Diamond - Lami - 05-09-2014 19:02 Konto (czyt. Ty) brało udział w jakichś pomniejszych turniejach? Konto League Of Legends Eune Diamond - daniel42na - 10-10-2014 01:49 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |