[SPRZEDAM] Mini kamera szpiegowska w breloku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Mini kamera szpiegowska w breloku (/Temat-SPRZEDAM-Mini-kamera-szpiegowska-w-breloku-97477) |
[SPRZEDAM] Mini kamera szpiegowska w breloku - Maniero - 05-09-2014 15:38 1.Nazwa przedmiotu: Mini kamera szpiegowska breloczek. 2.Opis przedmiotu: Sprzedaję moją zabawkę bo już się nią nie bawię ;a mam na sprzedaż mini kamerę "szpiegowską". Full HD to nie nagrywa, ale filmiki są zjadliwe do tego zdjęcia też robi w miarę jako tako. Sprzedaję samą kamerkę + kabel do ładowania, dodatkowo w cenie 10 zł mogę dorzucić kartę pamięci 8 GB. Dla zainteesowanych mogę nagrać przykładowy filmik, zrobić fote. Specyfikacja techniczna: Wymiary: 5.1 x 3.2 x 1.3 [cm] Waga: 20g Rozdzielczość: HD 720x480 Fps: 30 klatek/sek Złącza: USB 2.0 USB 1.1 Gniazdo kart pamięci: microSD do 8 GB Zasilanie: akumulator litowo-jonowy, 2h ciągłego nagrywania Współpracuje z: Windows 2000 / XP / Vista Pamieć wewnętrzna: brak Format wideo: AVI Mikrofon: funkcja aktywacji głosem Kolor: czarny 3.Źródło pozyskania: Kupiłem 4.Zdjęcia: Cosik takiego, 5.Kontakt: GG/PW 6.Cena: 20 zł + przesyłka 7.Sposób zapłaty za przedmiot: Bank/PP RE: [SPRZEDAM] Mini kamera szpiegowska w breloku - daroxpl3233 - 08-09-2014 08:35 aktualne to ? jak tak to prosiłbym próbke nagrania na pw [SPRZEDAM] Mini kamera szpiegowska w breloku - surfer0700 - 17-10-2014 16:59 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |