Czy da się to ustawić? prośba o pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Bloger, Blogspot i inne blogi (/Forum-Bloger-Blogspot-i-inne-blogi-361) +--- Wątek: Czy da się to ustawić? prośba o pomoc (/Temat-Czy-da-sie-to-ustawic-prosba-o-pomoc-97414) |
Czy da się to ustawić? prośba o pomoc - venzer - 04-09-2014 14:00 Witam wszystkich. Postanowiłem użyć tzw. Slider banera na moim blogu. Wszystko ładnie działa lecz obrazy wyświetlają się w kolejności a chciałbym aby wyświetlały się losowo. Szukałem w necie lecz nic nie mogę z tym zrobić. Cytat:</script> Cytat:<center><div id="s3slider"> Czy da się coś z tym zrobić aby obrazy wyświetlały się losowo? Odp: Czy da się to ustawić? proźba o pomoc - Lami - 04-09-2014 14:27 Prośba* RE: Czy da się to ustawić? prośba o pomoc - kmike - 05-09-2014 11:20 Jeżeli masz to w php to możesz losować obrazki przy generowaniu strony. Kod: <?php RE: Czy da się to ustawić? prośba o pomoc - rachman - 18-11-2014 01:38 Kod: <div id="baner"></div> Masz gotowca u mnie działa. Podstaw sobie linki czy co tam chcesz. |