fanpage+zaplanuję 100 postów do strony + konto fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: fanpage+zaplanuję 100 postów do strony + konto fb (/Temat-fanpage-zaplanuje-100-postow-do-strony-konto-fb-97413) |
fanpage+zaplanuję 100 postów do strony + konto fb - tomkat - 04-09-2014 13:50 1.Nazwa przedmiotu: konto fb+fanpage+zaplanuję 100 postów do strony 2.Opis przedmiotu : wykonam na zamowienie konto fb+strone+zaplanuje dodawanie postów do strony fb 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : PW 5.Cena : 1 wariant = 10zl ,2 wariant = 15 zl 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP 50% przed 50% po warianty i szczegóły do uzgodnienia: 1 wariant konto fb+strona (zweryfikowane przez email tymczasowy i telefonicznie)+ zaplanowanie 100 postów do strony treść postów ty dostarczasz do mnie , opis, zdjecia itd.... posty mogę zaplanować ze zdjęciami lub bez ilość dziennie dodawanych postów do uzgodnienia konto i strona bez zdjęć profilowych z niezmienianymi ustawieniami fb . Konto nie będzie posiadało znajomych i grup. 2 wariant konto fb+strona (zweryfikowane przez email tymczasowy i telefonicznie)+zaplanowanie 100 postów do strony ja daję swoje zdjęcia (ty określasz temat) ty dostarczasz opis, treść postów konto fb będzie posiadało zdjęcie profilowe , nie będzie posiadało znajomych i grup, strona ze zdjęciem profilowym i niezmienianymi ustawieniami fb mozesz podac :imię i nazwisko do konta i nazwę do strony za dodatkową opłatą dodatkowe strony do konta i dodatkowe planowanie postów inne możliwości na PW RE: fanpage+zaplanuję 100 postów do strony + konto fb - tomkat - 20-09-2014 14:50 przyjmuje zlecenia fanpage+zaplanuję 100 postów do strony + konto fb - yazir - 23-12-2014 21:42 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |