Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin (/Temat-SPRZEDAM-Konto-Battlefield-3-Origin-97198)

[SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - Misiek9219 - 31-08-2014 13:04

1.Nazwa przedmiotu : Konto z grą BF3 dodatkowo mogę też oddać adres e-mail, na którym konto zostało stworzone.
2.Opis przedmiotu : Sprzedaję konto tylko z powodu braku zainteresowania tematyką gry. Myślałem, że mnie wciągnie ale jednak nie.
3.Zdjęcia : ---
4.Kontakt : gg:25893561 lub 18255033 oraz pw
5.Cena : 5zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPall

P.S. Uprzedzając posty niektórych ludzi.
Wiem, że gra była za darmo kilka miesięcy temu (ale teraz nie jest).
Jak chcesz pisać, że wszyscy już ja mają konto - nie pisz bo to nie prawda
Jak chcesz żebym oddał je za darmo - to nie pisz, lepiej pisz do producenta może Ci da Smile
Prosiłbym o wypowiadanie się osób zainteresowanych.

RE: [SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - Nortix - 31-08-2014 23:23

Exclamation
Widzę że prosiłeś żeby nie robić off-topu ale Konto z BF'em 3 idzie już na alledrogo kupić za 1.50zł. Tyle w temacie jak coś usuwać.
Exclamation

Odp: [SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - Lami - 01-09-2014 05:17

Dlatego off-top, bo spodziewa sie ponad 300% ceny za cos, co dostal za darmo o:
Jak dla mnie to powinien zejść z ceny przynajmniej do złotówki skoro sprzedaje konto na forum, na którym był aktywny temat z darmowym BF'em na Origina.

Kolejny? Pff, daj najpierw jednego, dopiero później możesz grozić "następnym".

RE: [SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - v3XeR - 01-09-2014 06:44

Jego sprawa za ile sprzedaje. Najwyżej nikt nie kupi, bez bulu d**pki Big Grin

RE: [SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - Misiek9219 - 01-09-2014 09:11

(01-09-2014 05:17)Lami napisał(a):  Dlatego off-top, bo spodziewa sie ponad 300% ceny za cos, co dostal za darmo o:
Jak dla mnie to powinien zejść z ceny przynajmniej do złotówki skoro sprzedaje konto na forum, na którym był aktywny temat z darmowym BF'em na Origina.

Widzę że z ciebie lami to taka alfa i omega co?
Wiesz, że ile chce zarobić
Wiesz, że nabyłem konto za darmo bo przecież, każdy musiał wiedzieć o tej promocji, i nikt prędzej ani później nie kupował przecież bf'a bo po co...
Wiesz, że o temacie darmowego bf'a dowiedziałem się z tego forum, bo każdy tu zarejestrowany musi być aktywny i czytać wszystkie wątki.
Jesteś mistrzem, może zacznij wróżyć z kart albo z czegoś innego skoro jesteś taki dobry. Zarobisz dużo więcej hajsu na frajerach chcących poznać przyszłość.

Tak jak powiedział v3XeR najwyżej nie pójdzie i nie spinajcie dupy, bo to nie o waszą gre ani konto bankowe chodzi.

RE: [SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - surfer0700 - 01-09-2014 09:35

@Lami idąc tokiem twojego rozumowania, to jak ktoś sprzedaje towar z chin to również to jest nie fair bo dostał go za pół darmo a teraz sprzedaje 5 razy drożej...
Chce to niech sprzedaje, jego sprawa w jaki sposób traktuje userów, jeżeli nie jesteś zainteresowany to się nie udzielaj. Bo za kolejny offtop poleci kolejny ban.

[SPRZEDAM] Konto Battlefield 3 Origin - daniel42na - 10-10-2014 01:49

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.