![]() |
Niskie stawki wysokie kursy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Niskie stawki wysokie kursy (/Temat-Niskie-stawki-wysokie-kursy-97186) |
Niskie stawki wysokie kursy - 2M1P - 31-08-2014 09:42 Cześć! Postanowiłem założyć sobie coś takiego na zasadzie dziennika żeby śledzić swoje poczynania. Grywałem kiedyś dużo, ale miałem ostatnio przerwę i postanowiłem wrócić i się pobawić. Wpłaciłem sobie 5zł na STS i gram stawką - 2 zł - 1 max 2 zdarzenia, w 95% piłka nożna tylko. Nie gram "profesjonalnie" ani nie mam zamiaru się z tego utrzymywać, a zarobić sobie może na jakąś pizze czy piwko zawsze można. ![]() ![]() Takie z wczoraj/nocy ![]() Dzisiaj sobie zrobie ze 2-3 kolejne. Potem wstawię screeny. RE: Niskie stawki wysokie kursy - 2M1P - 02-09-2014 12:59 Trochę czytam o opcjach binarnych/forex to rzadziej na STS wchodzę ale znalazła się okazja to sobie stawiłem ![]() ![]() RE: Niskie stawki wysokie kursy - Hattrick - 02-09-2014 19:07 "Wpłaciłem sobie 5zł na STS i gram stawką - 2 zł - 1 max 2 zdarzenia" grając za prawie pół budżetu (już nie mówiąc o buku) na pizzę możesz zarobić jedynie na dużym farcie.... RE: Niskie stawki wysokie kursy - mdmichal11 - 02-09-2014 20:33 Siema, mam pytanie: wstawiasz tylko wygrane kupony czy wszystkie? RE: Niskie stawki wysokie kursy - 2M1P - 02-09-2014 21:16 @up wszystkie, rzadko gram, a jak gram to staram się przemyśleć to co stawiam.. teraz obstawiłem Futsal + jeden piłki nożnej na noc ![]() @Hattrick ""Wpłaciłem sobie 5zł na STS i gram stawką - 2 zł - 1 max 2 zdarzenia" grając za prawie pół budżetu (już nie mówiąc o buku) na pizzę możesz zarobić jedynie na dużym farcie...." Wiesz, na razie jak widzisz wygrywam i mam za co stawiać, nie traktuje tego jako zarobek a formę przyjemności, lubię to a przy okazji nie chce wszystkiego stracić więc próbuje grać ostrożnie ![]() RE: Niskie stawki wysokie kursy - rafilbn - 02-09-2014 22:15 no tak ale 5 zł to każdy może wpłacić, a jak koledze udaje się to pomnożyć to chwała mu za to ![]() RE: Niskie stawki wysokie kursy - Assasinoo - 03-09-2014 23:16 Masz zamiar dawać screeny wygranych? ![]() RE: Niskie stawki wysokie kursy - 2M1P - 04-09-2014 17:39 @up skoro ma być tak to okej, typy na dziś; Włochy - Holandia - obie drużyny strzelą Tak 1.95 Szwecja(-1.0)-Estonia - handicap 0:1 1 1.65 Belgia - Australia - liczba goli 2.5 - poniżej/powyżej + 1.60 Niskie stawki wysokie kursy - Hybrid1990 - 22-06-2018 19:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |