![]() |
Partnerstwo - Reklama - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Partnerstwo - Reklama (/Temat-Partnerstwo-Reklama-97089) |
Partnerstwo - Reklama - bodorek - 29-08-2014 16:18 Witajcie ![]() W ostatnim czasie postanowiłem sobie, że postawię na własną stronę WWW, która znacznie zwiększy moje zarobki. Wszystko fajnie, mam kilka pomysłów, jeden już powstał. Jest tylko jeden problem - mam absolutne 0 czasu na reklamę takich portali. Stąd potrzebuje osób, które po prostu pomogą mi powysyłać link do takiego serwisu gdzie się tylko da. Pewnie myślicie w tej chwili "co za debil, przecież mogę spamować programami i mieć pełną kasę za lead". Pewnie, że możecie. Jednak moje serwisy zawierają skrypt blokady [w zamian za udostępnienie na FB odblokowanie strony], stąd serwis taki rozpowszechnia się bardzo szybko. Poza tym, stawiam na nowoczesny design, estetyczny wygląd oraz profesjonalne teksty ![]() Na razie działa tylko jedna strona, nie jest to zbyt oryginalny pomysł, ale i tak zachęca bardzo ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() PS: Nie miałem bladego pojęcia gdzie to wsadzić, wchrzaniłem prosto w dział ;d Jakby co, to proszę o przeniesienie ![]() RE: Partnerstwo - Reklama - dawidzcs - 29-08-2014 18:00 tak, może ładna strona i zachęcająca, ale ty dostajesz większa część kasy za leada. RE: Partnerstwo - Reklama - bodorek - 29-08-2014 18:06 Niekoniecznie, zalezy ile jestes w stanie poswiecic czasu, wszystko do dogadania ![]() RE: Partnerstwo - Reklama - PawelC - 30-08-2014 11:45 Zapłać komuś za reklame i tlye a nie dzielisz sie lead Partnerstwo - Reklama - Hybrid1990 - 17-11-2018 19:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |