Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” (/Temat-Nowy-przekret-SMS-owy-%E2%80%9CMoje-dziecko-wpisalo-zly-numer-telefonu%E2%80%9D-97000) Strony: 1 2 |
Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Nortix - 28-08-2014 03:06 Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” Szperając z nudów po necie natknąłem się na dość ciekawy artykuł jak to wydymać kogoś na suba. Wakacje się kończą a pomysłów ludziom nie brakuje a nasi ernerzy nie próżnują i wciąż próbują od ludzi wycyckać 9.5zl czy tam 3.5zl (chyba teraz takie są stawki). Co sądzicie o nowym sposobie zarabiania na subach? Może w końcu skończy się ten nie miłosierny spam na FB..... Teraz będzie sms spam Ludzie wciąż mnie zaskakują. ______ Cytat:Źródło ukryty link: http://niebezpiecznik.pl/post/nowy-przekret-sms-owy-moje-dziecko-wpisalo-zly-numer-telefonu/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+niebezpiecznik+%28Niebezpiecznik.pl%29 RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Kickster - 28-08-2014 03:55 serio ktoś się na to nabiera ? xD RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Miciu - 28-08-2014 07:45 Jak widzisz, tak Wysłane z mojej Xperii Arc S za pomocą Tapatalka 4 RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - damianus627 - 28-08-2014 10:07 Ja mam zablokowane wszystkie premium na moim numerze. Na resztę moich kart (2000 numerów) mogą wysyłać. Dlatego radze wam zablokować premium, albo z takim niechcianym SMS, iść na policje. RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Damkofr - 28-08-2014 10:21 Ja bym nie odesłał nawet jak nie wiedziałbym co to suby ale masa ludzi odeśle zwłaszcza tych 20+ lat. RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Radiant - 28-08-2014 10:53 Bardzo słabo przemyślane. W wiadomości zwrotnej oprócz PINu jest zawarta informacja odnośnie aktywacji usługi subskrypcyjnej oraz jej kosztach, także skuteczność całego procederu jest raczej mizerna. RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - konrad123456789 - 28-08-2014 10:55 A co jeśli trafi na policjanta ? RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - damianus627 - 28-08-2014 10:58 Jak by trafił na takiego dobrze obeznanego to pewnie by miał problem. Równie dobrze może trafić na sędziego, prokuratora, adwokata. Odp: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - Nortix - 28-08-2014 15:23 Ja tam mam "beke" z tej osoby... zobaczymy czy sie na tym przejedzie Zastanawiam sie czy "autor" pomysly nalezy do spolecznosci ZC. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Nowy przekręt SMS-owy? “Moje dziecko wpisało zły numer telefonu” - barteek_93 - 29-08-2014 11:44 Dostałem wczoraj takiego smsa Cytat:Witam. Na wstępie przepraszam za kłopot ale przy rejestracji w serwisie internetowym przez moją nieuwagę moje dziecko wpisało zły numer telefonu i sms dotyczący rejestracji zamiast do nas został wysłany na Pana/Pani numer. Jeśli dotarł lub dopiero dojdzie to czy jest możliwość odesłania mi treści tego SMSa pod mój numer? Jeżeli nie sprawi to kłopotu będę bardzo wdzięczna za pomoc, z góry dziękuje. Ewa. |