Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić (/Temat-Autosurfon-pl-jak-zarobic-i-sie-nie-narobic-96996)

Strony: 1 2

Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - wns18 - 27-08-2014 23:39

Witam.
Dzisiaj wpadłem na taki ciekawy pomysł - na autosurfon.pl jest "na oko" 1000 akcji do zrobienia. Zrealizowałem go i się okazało, że sposób działa ! Jest to mój pierwszy poradnik i być może nie jest to jakieś odkrycie ameryki ale chcę wam go przekazać.
Aby otrzymać ode mnie poradnik należy:
1. Zarejestrować się z mojego reflinka : http://autosurfon.pl/?ref=8271
2. Download do poradnika wysyłam na pw , piszcie komentarz albo wiadomość na pw z screenem refa.

BONUS dla tych co wyklikają ponad 200 akcji (z mojego reflinka):
Pisać do mnie wiadomość z mailem paypal aby otrzymać ode mnie 50gr.

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - patulsky1337 - 27-08-2014 23:52

Zarobki...? Dowody wypłat...? Statystyki...? Cokolwiek...? :_: Jak ty chcesz zachęcić potencjalnych poleconych bez tak istotnych czynników?

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - wns18 - 27-08-2014 23:59

Proszę.
[Obrazek: dowod.jpg]

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - patulsky1337 - 28-08-2014 05:30

A w ile to zbierałeś jeszcze się zapytam? Big Grin

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - Papass - 28-08-2014 12:41

Się zarejestrowałem, nick Papassek, ale przy rejestracji nie zrobiłem ss Smile

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - Stworkowaty - 28-08-2014 13:21

Jego wypłata pochodzi z inwestycji na autosurfon a tutaj po prostu szuka ludzi którzy nabiją mu parę zł... Eh.. brak postów na refa. : )

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - Sylciakx - 28-08-2014 13:29

Post zgłoszony Wink lada moment już tego nie bedzie.

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - wns18 - 28-08-2014 13:35

Ludzi którzy nabiją mu pare złotych ? dodaję poradnik dzięki któremu zaczniesz zarabiać ...

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - Papass - 28-08-2014 14:46

Programik chodzi już kilkanaście minut. Przeprowadzając prawie, że dokładne obliczenia, wyszło mi, że przy odpowiednim zoptymalizowaniu tego sposobu można wyciągnąć maks. 4-5 zł na godzinkę. Myślę, że gra nie warta świeczki, tym bardziej że w tym czasie nic nie możemy robić na komputerze. Dobra alternatywa dla tych, co nie wyłączają komputer na noc, czy przy wyjściu do szkoły/pracy - zawsze kilka złotych wpadnie.. Smile
PS. Mogę komuś oddać konto 1000 pkt, czyli równowartość około 1 zł. Od prawie 5000 pkt można wziąć doładowanie lub wypłacić kupę forsy Smile

RE: Autosurfon.pl - jak zarobić i się nie narobić - Kago56 - 28-08-2014 15:07

Moim zdaniem publiczne poradniki lepiej sprawdzają się w nabijaniu refów, aniżeli takie, których nie znają nasi potencjalni poleceni :*