Miejsce na twoją reklamę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Miejsce na twoją reklamę (/Temat-Miejsce-na-twoja-reklame-96991) Strony: 1 2 |
Miejsce na twoją reklamę - Zordi - 27-08-2014 22:10 Głosujta w Ankieta! PROPOZYCJA 1 Hmm? Co wy na to by dodać kwadracik z boku ekranu FG by można było wykupić swoją reklamę na tej właśnie stronce. Nie mówię tutaj o reklamach Google tylko o prywatnych . Miejsca w tym były by z limitem dajmy na to maksymalnie 6 osób by mogło kupić takie miejsce . Opłata tak jak za FG sms lub karta. za dzień dajmy na to 6zł za tydzień jakaś zniżka 25zł za miesiąc 80zł Propozycja 2 Lub Można też zrobić by można było wykupić reklamę by powiadomienie przychodziło do każdego użytkownika w powiadomieniach. Cena około 50zł za takie powiadomienie. Zresztą Zushm ceny już by ustalił Taka propozycja ma same pozytywy . "Więcej nagród bądz nagrody droższe" RE: Miejsce na twoją reklamę - LeftwardBus88 - 27-08-2014 22:19 Można też obie propozycje na raz dać RE: Miejsce na twoją reklamę - Zordi - 27-08-2014 22:28 No można, można jeszcze myślałem nad prywatnymi zadaniami no ale wtedy to by już musiało troszkę kosztować . No a w zadaniu może być reklama ;PP A w zadanie każdy kliknie w reklamę zazwyczaj nie Odp: Miejsce na twoją reklamę - KarolD - 27-08-2014 23:01 Co powiecie na reklamy adtaily do generatora i tam w dawne miejsce chatu? Adtaily to serwis w ktorym kupujemy sami reklamy Z powisdomieniami tez fajny pomysl Oby zuhsm dodal to bedzie kasa na nagrody RE: Miejsce na twoją reklamę - MaXimuS007 - 28-08-2014 00:04 Zdecydowanie za duże ceny podałeś. Nie opłacało by się kupować za tyle reklamy zważywszy na to, że podobno jest tylko ok. 200 osób aktywnych. RE: Miejsce na twoją reklamę - haha40027 - 28-08-2014 08:26 Jaki jest sens wstawiania reklam skoro admin olewa serwis, a użytkownicy raczej odchodzą aniżeli przychodzą? Korzyści czerpalby tylko zuhsm, jeśli obecna sytuacja się nie zmieni... Zresztą te ceny wypaliłeś z kosmosu. Są strony po 4-6k odsłon dziennie z reklamami 1zł/dzień, a ty na jakimś FG gdzie odsłon jest poniżej 1000(tak mi się wydaje, ale na pewno 4k nie będzie ) chcesz 6zł dziennie RE: Miejsce na twoją reklamę - Zordi - 28-08-2014 10:54 Przecież ja tylko podałem propozycje ? Ceny wiadomo, że już ustalił by admin. On ma wyrazne dane ile zarabia za klikanie, premki. RE: Miejsce na twoją reklamę - Situation - 28-08-2014 18:20 najpierw niech się zajmie II filarem zakładką GRY wysyłką nagród a później inne sprawy. jestem na NIE RE: Miejsce na twoją reklamę - Nortix - 28-08-2014 19:55 Jak @Situation napisał niech najpierw Szymon zajmie się bieżącymi pomysłami/sprawami a potem niech wprowadza nowe rozwiązania poprawiające byt serwisu. Chwilowo na nie. RE: Miejsce na twoją reklamę - LeftwardBus88 - 28-08-2014 19:58 Dobra ciekawe czy już paczki wysłał |