Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam Domenę PPA ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam Domenę PPA ! (/Temat-Sprzedam-Domene-PPA-96945)

Sprzedam Domenę PPA ! - matimus - 27-08-2014 12:44

Cześć Smile Mam do sprzedania moją domenę którą używałem do PPA. Chyba raczej odpowiedni dział bo nie sprzedaje domeny tylko , ale całą stronę z postami itp.
Strona obecnie nie jest aktywna ponieważ przeniosłem ją do innego rejestratora , a teraz zmieniam hosting. Jak ktoś chce może kupic bo nie chce mi sie bawic juz w PPA . Domena ma page rank 1 , codziennie strona miała 130-200 uu z google jak nic.na niej nie robilem . Wystarczy trochę podpracować nad nią i powinny być ładne zarobki. Dorzucam bazę danych i wszystkie pliki strony. Domena jest trochę pod promowana ma sporo BL i kilkanaście filmików na yt prowadzi do nisz na tej stronie.
Jak ktoś się zna coś na PPA to zarobi sobie dużo ,a początkujący też może kupić bo kasa będzie lecieć.

Kontakt: PW,GG
Cena:300 zł
Płatność: PayPal

Cena sie zwroci w 3 miesiące po odrobinie ozywienia strony. Lub nic nie robieniu. ( ktoś sobie pomyśli ze cos nie tak bo kasa leci, a ja ją sprzedaje , ale po prostu wyprzedaje swój majątek Tongue )

Więcej informacji udzielam na PW , gg Smile

Wysłane z fona =Możliwy brak polskich znaków

Sprzedam Domenę PPA ! - surfer0700 - 28-09-2014 17:50

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.