Pomocy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomocy (/Temat-Pomocy-969) Strony: 1 2 |
Pomocy - lokarz - 17-01-2010 17:11 Sorry że w tym temacie ale mam problem podoba mi sie dziewczyna z klasy mam 12 lat i nie wiem co robić . Wczoraj miałem choinkę w szkole i z nią może ze 100 razy tańczyłem. Bardzo mi sie podoba i ma na imie pati . Chiał bym ją jakoś poderwać ale nie wiem jak.Proszę o odpowiedzi i Adnima i innych użytkowników o nie przenoszenie tematu gdzieś indziej z góry dziękuje. RE: Pomocy - Alcor - 17-01-2010 17:13 Po pierwsze nie ten dział, a po drugie no comment. :x RE: Pomocy - Mrowa91 - 17-01-2010 17:13 przeniesc do offtopa ;/ RE: Pomocy - Isoshi - 17-01-2010 17:16 Poproś o GG, wybij gdzieś z nią, porozmawiaj przez telefon. Niedługo są walentynki więc ją gdzieś zaproś. RE: Pomocy - lokarz - 17-01-2010 17:19 chyba wpadłem na pomył może lockerz mi w tym pomoże jest taka rzecz na lockerz Best Friend Wing Necklace Double Chain - Gunmetal może to jej dam i sprubuje coś jeszcze myśleś prosze o wasze odpowiedzie RE: Pomocy - Szymik - 17-01-2010 17:21 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? RE: Pomocy - mikolaj90 - 17-01-2010 17:24 Hahahaha xD No wiesz... Od tego fora nie służą. Każdy ma swój gust RE: Pomocy - Qrinq - 17-01-2010 17:30 God damn macie problemy ... ^^ Ale skoro juz rozwiazujecie problemy innych na forum to i ja przedtawie moj Sesje mam juz drugi tydzien !! co zrobic ?! RE: Pomocy - lokarz - 17-01-2010 17:39 uciec xD a ja co mam zrobić RE: Pomocy - Gumowy - 17-01-2010 17:43 Idź spytaj na samosia.pl ;p Daj jej jakiegoś kwiatka czy cuś Albo jej powiedz co do niej czujesz ^^ |