DawidFB - Powrót do zarabiania :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: DawidFB - Powrót do zarabiania :D (/Temat-DawidFB-Powrot-do-zarabiania-D-96856) |
DawidFB - Powrót do zarabiania :D - DawidFB - 26-08-2014 09:04 No witam wszystkich, moze niektórzy kojarzą mój dziennik z zcasów listopada-grudnia kiedy to na PPA oraz Firesie niezłe sumki wyciągałem (ok.1000zł miesięcznie, jako 14 latek ) W okolicach stycznia przestałemm zarabiac.
Wtedy mój zarobek opierał sie głównie na fp, miałem 100k oraz kilka mniejszych, na koniec je sprzedałem ;/ Trzeba zacząć wszystko od nowa. Na razie rozpocznę od skracaczy, mentoruję mnie MKlikacz za co mu dziękuje. Skracać będę na shorte.st oraz troszkę na adf.ly. Zaczynam od zera więc zanim 1$ uzbieram trochę minie Co już mam: - Kilka FP sportowych (łączna ilość to 10k fanów) [Na nich raczej nie będę zarabiać] - 2 grupy [oby dwie po ok.200 członków ;/] - 1 fejkowe konto Dzień 1 • Plany na dziś? - Zrobienie 1-2 kont fejk. - Dołączanie do grup moim 1 kontem. - Znalezienie nowych członków do grup - Wrzucenie jednej serii linków na grupy • Co już zrobiłem? - Jeszcze nic, dopiero wstałem RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - xardas1020 - 26-08-2014 09:14 jaki cel w $ i do kiedy, na co zbierasz ? oczywiście wytrwałości w dążeniu do osiągnięcia celu życzę RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - poduszka12 - 26-08-2014 11:40 No to pozostaje życzyć powodzenia RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - szczygielek - 26-08-2014 11:42 powodzenia ziom! też chyba cos zaczne prowadzic ;p RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - DawidFB - 26-08-2014 22:35 Dzień 1
• Założyłem fejk konto i je dopieściłem • Zrobiłem 5 serii po grupach • Rozwijałem swoje fp i grupy Shorte.st Shrink.in: Zarobek bardzo duży jak an początek ale to z powodu aż 5 serii Z kilku grup mnie juz wywalili wiec nie bedzie tak kolorowo w najblizszych dniach RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - Kickster - 26-08-2014 22:54 trzymam kciuki, może się spotkamy na grupach xD RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - Zarobiony_Koles - 27-08-2014 08:17 DawidFB mentor na firesie okłamywał swoich uczniów, że robi na spamie a nie na fp To samo MK ci robi Powodzenia, życzę ci szczęścia, a nie kasy. RE: DawidFB - Powrót do zarabiania :D - DawidFB - 27-08-2014 10:36 Ja na fp zarabiałem. Miałem kilka dużych FP, + czasem jakaś seria na grupach. Na forum dla uczniów było że najlepszym sposobem są FP jednak najwięcej z nim roboty DawidFB - Powrót do zarabiania :D - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |