Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. (/Temat-Od-1-zlotego-do-tysiaca-w-godzine-Dla-poczatkujacych-96778) |
Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - ZbysiuK - 24-08-2014 22:05 Cześć, napisałem mały poradnik dla osób zaczynających zabawę z bitcoinami. Zamieściłem go na moim blogu - KLIKNIJ - Reputki mile widziane RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - szczygielek - 24-08-2014 22:09 to pytanie, ile Ty trafiłeś najwiecej? miałeś to "szczęście" ? RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - ZbysiuK - 24-08-2014 22:17 Najwięcej to trafiłem 3 wygraną. Czyli pomiędzy 9986-9993 0.0004 btc. Za to mój polecony trafił głowną wtedy to było 0.37, dostałem z tego 0.18. Zrobiłem teraz z ciekawości wyliczenia ile można zarobić na miesiąc wygrywając tą podstawową wygraną. Wychodzi, że 0.00009408 btc - na dzień 0.0028224 - Na miesiąc. Niby mało, ale w ciągu 720 losowań chociaż raz powinniśmy coś trafić, polecam zachęcać kolegów. RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - paw9191 - 24-08-2014 22:39 jak mi pokazesz wypłate gdzie dostales te 0.18btc to masz refa ;p RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - ZbysiuK - 24-08-2014 23:38 To było 3 miesiące temu na portfelu MultiBit z któego juz nie korzystam. Nie chcesz nie musisz RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - patryk006 - 24-08-2014 23:58 Po 1. Temat odnośnie freebitco.in już jest Po 2. Nikt nigdy nie otrzymał takiej nagrody i pewnie nie otrzyma bo jest to fake (no chyba że ktoś udowodni screenem i wypłatą, kiedyś jak była stara captcha pracował dla nas bot który brał co godzinę btc na coś koło 500 kontach, nigdy nie trafiliśmy nic więcej niż 3 stopień mimo że wyższe nagrody powinny padać, statystycznie powinniśmy mieć 1 najwyższą wygraną dziennie, a my nawet nie ujrzeliśmy tej 4 stopnia, a tych 2 i 3 było bardzo mało) Jako ciekawostkę dodam że kiedyś w statystykach (https://freebitco.in/?op=stats) było top 10 wygranych oraz adresy były podawane w całości, jedna osoba z bitcointalk zauważyła, że te adresy z top10 nigdy nie otrzymały tych btc (czyli co wygrywamy ponad 1 btc i nigdy ich nie wypłacamy?). Po tej uwadze adresy w statystykach "dla prywatności" zostały skrócone (24-08-2014 23:38)ZbysiuK napisał(a): To było 3 miesiące temu na portfelu MultiBit z któego juz nie korzystam. Nie chcesz nie musisz Multibit czy nie adres btc jest publiczny więc wystarczy że go podasz a my "zweryfikujemy" prawdę czy kiedykolwiek otrzymałeś taki przelew, nie ma możliwości zmiany adresu na tej stronie więc albo założyłeś nowe konto rezygnując ze starych poleconych albo używasz go dalej czyli jesteś w stanie nam podać adres. (No bo kto by zrezygnował z poleconego który zarobił dla ciebie tyle kasy) Ah będę się czepiał ale twój banner również jest błędny Zarówno freedoge jak i freebitco.in mają ustawione stawki tak że główna nagroda to ~200$ a nie 220$ i jest to automatycznie przeliczane do aktualnego kursu RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - ZbysiuK - 25-08-2014 00:48 1. Nie interesuje mnie to, że istnieje taki temat. Stworzyłem poradnik dla początkujących przedstawiający freebitco.in jak i luckycheckin. 2. Mylisz się, ja dostałem 50% od swojego reffa - nie wierzysz, twój problem. Nie mam zamiaru ci tego udowadniać. 3. Nie wiem czy wiesz, ale wypłatę na jaki wallet ma iść można ustawić w zakładce. PROFILE. 4. Baner stworzyłem sam gdy akurat stawka za najwyższą wygraną wynosiła około 220$. PS Jak chcesz nabijać posty to jest taki dział. RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - patryk006 - 25-08-2014 01:39 (25-08-2014 00:48)ZbysiuK napisał(a): 1. Nie interesuje mnie to, że istnieje taki temat. Stworzyłem poradnik dla początkujących przedstawiający freebitco.in jak i luckycheckin. 1. Czyli rozumiem nie interesuje cię również regulamin forum ? 2. Mój problem? Nie podając dowodu to ty tracisz na wiarygodności i to tobie nikt nie uwierzy w ten fakt. 3. Okej tutaj się przyznaję mój błąd. 4. Od prawie roku czasu stawka za wygraną jest przeskalowana do 200$ za 1 nagrodę RE: Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - marcin0409 - 25-08-2014 13:37 Tak jak poprzednik ..... tematów odnośnie "oszustów" z freebitco.in jest od groma na forum , aż do zwymiotowania .....lucky checkin jest również , sam go pisałem ...... Co do pierwszego przekonałem się że nie warto , bo walą w ch.... zrobiłem sobie bota do tego , bot co godzinę robił co ma robić i do tego co losowanie zapisywał do pliku.txt jego wynik , po kilku dniach okazało się , że trafił 10000 , co nie zostało zapłacone , ta strona to zwykły scam i nikt mi nie powie że nie ....sam widziałem gdzieś na YT , gdzie koleś pokazywał , że też mu nie zapłacili ........YouTube..... początkowo myślałem że ściemnia , ale mój bot potwierdził moje obawy :/ Od 1 złotego do tysiąca w godzinę - Dla początkujących. - yazir - 26-08-2014 16:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |