TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! (/Temat-TakePrizes-pl-Nowy-wymiar-nagrod-9676) Strony: 1 2 |
TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Tech - 02-07-2010 14:43 Take Prizes jest najnowszą Polską stroną do zdobywania nagród. http://takeprizes.pl Wpis z nieoficjalnego bloga: Cytat:TakePrizes jest to portal społecznościowy w którym główną role grać będą TPE (waluta w serwisie) Jak na razie trwają zapisy przed oficjalnym startem strony, który nastąpi do max 3 tygodni. Z tego co się dowiedziałem pierwszy restock planowany jest już 2 tygodnie po otwarciu, a punkty będzie można zbierać bardzo łatwo czyli m.in za wypełnianie ankiet, klikanie w reklamy i oczywiście zapraszanie znajomych Link do rejestracji: http://takeprizes.pl/index.php?ref=2 Jestem pozytywnie nastawiony do strony, trzeba pamiętać, że taki thisbox, który jest praktycznie kopią TAG wydawał się jedynie scamem, a okazał się lepszy od pierwowzoru RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Corleone - 02-07-2010 15:23 Jak dla mnie SCAM ale nikomu nic nie zarzucam ... Bawcie sie RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Kicha - 02-07-2010 15:39 Czarny mozesz nie dawac TUTAJ swoich ref? Dal juz autor tematu i wystarczy a ty robisz juz reklame. RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Admin - 02-07-2010 15:47 (02-07-2010 15:39)Kicha napisał(a): Czarny mozesz nie dawac TUTAJ swoich ref? Dal juz autor tematu i wystarczy a ty robisz juz reklame. wykasowalem. co do tematu to jestem gotowz zalozyc sie o kilkaset złotych że to scam, strona zrobiona na odpie%$## , na podpietym forum linki pozycjonujace ? wogole jakim cudem strona ktora dzis wystartowala promuje NIEOFICJALNE FORUM portalu ? dobry kawał i bardzo nieprofesjonalne zagranie. Słaba grafika, słaby layout , kiepski formularz rejestracyjny, brak regulaminu, brak info o firmie zero danych kontaktu. 100% Fejk dla wyłudzenia kasy albo jakies dzieciaki sie bawią i nie za bardzo wiedzą jak się za to zabrać Nawet tresc wpisywana w ogloszeniach daje po sobie poznac ze nikt z glowa na karku tego nie stworzyl Oczywiscie to tylko moje zdanie ale tak jak w wypadku takeagifta z pewnoscia sie sprawdzi tak więc nie robiłbym sobie złudnych nadzieji. RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Zythus - 02-07-2010 15:52 Jakiś fejk? Kto to w ogóle założył? Jakaś firma czy co? RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - SzUmI - 02-07-2010 18:11 No wTF!? czemu mój temat wyleciał do kosza?? byłem pierwszy ku... RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Razer - 02-07-2010 18:19 Bo był sam reflink... Bez czystego. http://www.facebook.com/pages/TakePrizespl/139741956043418 <- ich FaceBook. RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - SzUmI - 02-07-2010 19:51 taa to mogłeś jakąś upomnieć a był link w opisie.. RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Razer - 02-07-2010 19:56 (02-07-2010 19:51)SzUmI napisał(a): taa to mogłeś jakąś upomnieć a był link w opisie.. Nie ja wyrzuciłem Twój temat, ale postąpiłbym tak samo. Złamanie regulaminu = kosz. EOT! RE: TakePrizes.pl - Nowy wymiar nagród! - Razer - 22-07-2010 13:55 Udzielę trochę informacji względem serwisu: * wystartujemy na przełomie sierpnia i września, bądź wcześniej, jeśli zbierzemy 10 000 użytkowników - jeśli jednak do września nie będzie mieli tylu userów w bazie, wystartujemy w dzień początku roku szkolnego * konta silver/gold będzie można kupić poprzez przelew bankowy bądź PayPal - nie przewidujemy zakupu SMS'owego; * na początek udostępnimy Wam 6 sposobów na zdobycie TPE, a będzie to: rejetracja, logowanie, odpowiedź na ankietę, klikanie w linki reklamowe oraz oglądanie filmów; * najpewniej rozdamy nagrody dla TOP5 zapraszających w czasie zapisów; * małe upominku będą dostawać te osoby, które zaproszą najwięcej userów w danym tygodniu. No chyba tyle ode mnie Zapraszam do zapisów. Wszedłem w posiadanie serwisu 10 po jego pojawieniu się w sieci, napisałem do Admina no i został sprzedany Chyba moja osoba udokumentuje to, że nie będzie to fake. Jako, że go kupiłem, to lekko została zmieniona wizja serwisu, ale główna rzecz pozostaje bez zmian - będziemy rozdawać nagrody |