Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Genialny pomysł na zarobek. 20 zł (/Temat-Genialny-pomysl-na-zarobek-20-zl-96699) |
Genialny pomysł na zarobek. 20 zł - alussk8 - 23-08-2014 21:02 1.Nazwa przedmiotu : Na prawdę świetny pomysł na zarobek 2.Opis przedmiotu : Poradnik, dzięki któremu dowiesz się jak zarobić w Twojej okolicy przy małym wkładzie pracy nawet 300-600 złotych dziennie. to, ile zarobisz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. 5.Cena : 20 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : ING, pekao, PayPal, Allegro Potrzebujesz tylko: *czasu *na start min. 10 zł dodatkowo Sposób polega na zarabianiu w Twojej okolicy, nie są to żadne ulotki ani nic z tych rzeczy. Jest to mój własny pomysł, dodatkowo dodaje pomysł jak wykorzystać ten sposób siedząc w domu, a pieniądze żeby same do Ciebie przychodziły Z racji tego, że jestem dość nowy i mogę nie być godnym zaufania, potrzebuję osoby, która zrecenzuje mi ten poradnik. Warunkiem jest to, że chciałbym recenzję dziś (jestem pewien, że nie będzie z tym problemu bo jeśli ktoś to przeczyta to od razu będzie wiedział czy jest to faktycznie dobre czy nie) ponieważ kończą się wakacje a do tego sposobu potrzebny jest czas. jeśli jesteś osobą młodą, niepełnoletnią to + jeśli nie- i tak mozesz w ten sposób zarabiać Także bardzo proszę o polecenie użytkownika, który mi ten sposób zrecenzuje, proszę pisać na pw pozdrawiam! RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - BloNdyN - 23-08-2014 21:04 Moge sprobowac, ew wyslij do Yazira lub daniela. Ale w 1 dzien nie bd raczej xd m RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - dawidzcs - 23-08-2014 21:05 a co miałbym robić? RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - SHB - 23-08-2014 21:06 ja mogę zrecenzowac dziś na 100 RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - Roxi5017 - 23-08-2014 21:07 (23-08-2014 21:04)BloNdyN napisał(a): Moge sprobowac, ew wyslij do Yazira lub daniela. Ale w 1 dzien nie bd raczej xd m Myślisz, że za darmo dostaniesz do recenzji? Od tego są Modzi i Tutorzy, napisz do Coristo, yazira lub daniel42na o recenzję RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - Scoobyx - 23-08-2014 21:08 Recenzja tylko do któregoś z tutorów. Wyślij do yazir/daniel42na/nitram. RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - dawidzcs - 23-08-2014 21:11 Hmm, chodzi się po domach i żebra niby że kasa do kosciola ? RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - alussk8 - 23-08-2014 21:17 Nie, nie jest to żadne żebranie, ani jakiekolwiek nielegalne źródło, czy też oszustwo. przecież nie sprzedawałbym poradnika jak żebrać czy jak sprzedawać narkotyki, nie? @Scoobyx a czy Ty nie byłbyś zainteresowany recenzją? myślę, ze jesteś wiarygodny i nikt nie miałby nic przeciwko a tak jak mówię potrzebuje szybko recenzji, bo do tego sposobu potrzebny jest czas. Bardzo was prosze, nie żydźcie mi poradnika jeśli macie 45 postów, no na litość Boską... RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - BloNdyN - 23-08-2014 21:26 Roxi podalem do kogo moze, i nie wiem o co chodzi Sb dla zartu podalem RE: Genialny pomysł na zarobek. 35 zł - Damkofr - 23-08-2014 21:36 Ciekawe poczekam na recenzję, mam nadzieje że wtedy czar nie pryśnie |