Fanpage a zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Fanpage a zarobek (/Temat-Fanpage-a-zarobek-96615) |
Fanpage a zarobek - experimental - 23-08-2014 08:20 Witajcie, posiadam fanpage aktywny 50 tysięcy polubień. 94% osób do kobitki i właśnie one będą na mnie zarabiały...tylko, nie wiem jak. Tematyka fanpage to aktywny tryb życia, pomijając już reklamę na tym fanpage - to swoją drogą. Myślałem o stronie internetowej, założyłem już bloga tak na próbę, wrzuciłem parę planów odchudzania i diet - wchodziły jak szalone. Nie koniecznie chciałbym iść w reklamy, macie jakieś propozycje? RE: Fanpage a zarobek - Roro - 23-08-2014 08:28 Skoro aktywny tryb życia możesz do każdego postu dodać : Zgarnij nowe buty New Balance ! : link do firesub firesub.pl ma w ofercie takowy program , stawka początkowa 3,5zł za leada RE: Fanpage a zarobek - experimental - 23-08-2014 08:29 Żadnych subów RE: Fanpage a zarobek - mysc - 23-08-2014 08:37 1) Shorte xD Zaplanuj posty na dluzszy okres czasu i bedziesz mial zyski pasywne. Dwa posty dziennie, jeden z linkiem, drugi bez. 2) Program partnerski pasujacy do takiej tematyki Jakies ukladanie diet , treningow, itp. 3) Adsense na blogu. Polacz fp z blogiem aplikacja rss graffiti. 4) Sprzedaj go RE: Fanpage a zarobek - experimental - 23-08-2014 08:43 Niee skracanie też odpada, a jest jakiś program partnerski z układaniem diet? RE: Fanpage a zarobek - mysc - 23-08-2014 08:56 Musisz poszukac albo sie z kims kto uklada diety przez neta dogadac. Tutaj akurat warto proponowac wspolprace bo oboje na tym skorzystacie. Nie ma co czekac na gotowe rozwiazania, samemu tez mozna wyjsc z inicjatywa stworzenia czegos takiego xD Wiem ze takie diety kiedys byly ukladane na kfd.pl . BTW - Skracanie jest spoko loko xD RE: Fanpage a zarobek - patryk006 - 23-08-2014 09:26 Chcę zarabiać ale odrzucę wszystkie metody zarabiania Nie wiem czemu odpada wg. ciebie skracacz, rozumiem że suby zaraz skończą się falą oburzenia ale skrócenie linku tylko trochę denerwuje, a jak treść za linkiem jest pożądana to szybko się o tym zapomina RE: Fanpage a zarobek - experimental - 23-08-2014 12:33 Raczej wolę trochę więcej czasu spędzić na blogu i tam coś uzbierać z reklam, o dziwo mimo że blog ma na razie kilka wpisów, Paniom się bardzo podoba |