aniakowalek zalega z zapłatą od miesiąca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: aniakowalek zalega z zapłatą od miesiąca (/Temat-aniakowalek-zalega-z-zaplata-od-miesiaca-96360) |
aniakowalek zalega z zapłatą od miesiąca - Diabełek - 19-08-2014 16:19 Dziś mija miesiąc odkąd user aniakowalek zalega z wypłatą za bon do B-A-H /\ Tutaj wiadomość po sprzedaży. Pani nawet oferuje 8 zł, choć chciałem 5 zł. Oczywiście kuzyn stanie na wysokości zadania i wszystko zrobi jak należy. Czekałem i kasy jak nie było tak nie ma, więc spytałem czemu się obija. Mam odpowiedź. Świetnie, nie ma to jak robić zakupy, nie mając nic przy sobie i zawalać na kuzyna. \/ Ciąg dalszy mojego upomnienia i kolejna odpowiedź \/ Oczywiście obiecanki cacanki. W poniedziałek 0 PLN. Jednak byłem cierpliwy i czekałem. Trochę o sprawie zapomniałem z powodów prywatnych, ale dnia 16.08.2014 napisałem wiadomość do userki. Odpowiedź poniżej Świetnie jednak sobie userka przypomniała. Jednak podesłałem jej kilka wiadomości aby przypomniała sobie co mi pisała o kuzynie i umowie dot. zapłaty. Następnie podesłałem adres do zapłaty. I jeszcze wysłałem kolejną wiadomość z pytaniem kiedy dostaną tą zapłatę. Userka wczoraj na forum była i oczywiście wiadomość nawet nie została odczytana. Nie tylko mnie robi w konia, innego usera także, tutaj potwierdzenie -> http://zarabiam.com/Temat-Bony-do-bet-at-home-10-euro-93695?pid=976485#pid976485 Post nr 8 (W dwóch miejscach zamazałem co nie co, ale to nie istotne w kwestii sprawy.) Jak się aniukowalek wybronisz z owijaniem w bawełnę? RE: aniakowalek zalega z zapłatą od miesiąca - marcel_kk - 19-08-2014 17:06 Tylko pogratulować naiwności, użytkownik na forum 2 dni a Ty mu pierwszy wysyłasz, pazerność Cię zgubiła, większość zawyżonych ofert to potencjalna próba oszustwa, ciesz się ze tylko tak mała kwota. @aniakowalek Dołączył: 16-07-14 Ostatnia wizyta: Wczoraj 11:10 RE: aniakowalek zalega z zapłatą od miesiąca - Diabełek - 20-08-2014 18:02 Jak to mówią: jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy. 2 Wątek napisany bardziej ku przestrodze. Wczoraj o 11:16 PM była na forum, ale najwyraźniej olała sprawę. To na tyle, z mojej strony sprawa zamknięta. Niech administracja zdecyduje, czy dostanie bana, czy będzie dalej wyzyskiwać innych. |