szukam mentora :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: szukam mentora :) (/Temat-szukam-mentora-96300) |
szukam mentora :) - ketiow - 18-08-2014 22:36 Cześć zaciekawiłem się niedawno zarabianiem w Internecie i sądzę ,że PPA to będzie dobry wybór.Dlatego szukam mentora który wytłumaczy do radzi co na początek np nisze które się wypaliły i stały dla niego nie opłacalne.Na początek mam niskie wymagania co do zarabiania około 3zł dziennie. Oczywiście zarejestruje się z refa.Do tego kiedy będę już zarabiał dosyć zadowalająco to odpalam 5% do max 10% zależy od dochodu Jestem pracowity, szybko się uczę i mam czas.Chciałbym żeby to były metody legalne RE: szukam mentora :) - Scoobyx - 03-09-2014 13:13 Tutaj jest temat dla osób szukających mentorów: KLIK . szukam mentora :) - Coristo - 03-09-2014 22:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |