Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji (/Temat-Pytanie-odnosnie-premium-sms-subskrybcji-96272) Strony: 1 2 |
Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 18-08-2014 16:33 Który serwis jest najlepszy bo jest ich duzo i nie wiem od ktorego zaczac, firesub, freebiz, hotcash a może coś innego polecacie? Z góry dzieki za odpowiedzi RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Duxone00 - 18-08-2014 16:46 ze swojego doświadczenia polecam "Firesub" stabilny co i rusz nowe programy dobry kontakt z administracją, wypłaty co miesiąc bez prowizji ewentualnie expresowa z 30% prowizją choć nieraz % prowizji jest mniejszy... RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Assasinoo - 18-08-2014 16:52 Również gorąco polecam firesuba www.FireSub.pl RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 18-08-2014 16:57 Słyszałem też dużo pozytywnych komentarzy na temat freebiz, może jakiś mentor się trafi przy okazji Czekam na więcej opinii. RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - maniek250 - 18-08-2014 17:04 Eforsa, dobre stawki i odnowienia subskrypcji raz lub 3x w tygodniu w zależności od wyboru i 4 wypłaty miesięcznie (chyba że o czymś nie wiem) Tylko ostatnimi czasy są problemy z serwerami RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Assasinoo - 18-08-2014 17:06 W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu. RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - MankuT - 18-08-2014 19:07 Obecnie przerzuciłem się w całkowicie na eforsę. RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 19-08-2014 00:18 (18-08-2014 17:06)Assasinoo napisał(a): W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu. To znaczy ze programy freebiz nie sa legalne czy jak? RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - rBartek - 19-08-2014 00:22 (19-08-2014 00:18)kkrzysiek_k napisał(a):(18-08-2014 17:06)Assasinoo napisał(a): W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu. Są, ale jak ktoś Ci coś wytłumaczy, to nic z tego nie ma. RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Squnek - 19-08-2014 01:08 Ja polecam Freebiz i Hotcash. |