Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji (/Temat-Pytanie-odnosnie-premium-sms-subskrybcji-96272)

Strony: 1 2

Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 18-08-2014 16:33

Który serwis jest najlepszy bo jest ich duzo i nie wiem od ktorego zaczac, firesub, freebiz, hotcash a może coś innego polecacie? Z góry dzieki za odpowiedziSmile

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Duxone00 - 18-08-2014 16:46

ze swojego doświadczenia polecam "Firesub" stabilny co i rusz nowe programy dobry kontakt z administracją, wypłaty co miesiąc bez prowizji ewentualnie expresowa z 30% prowizją choć nieraz % prowizji jest mniejszy...

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Assasinoo - 18-08-2014 16:52

Również gorąco polecam firesuba www.FireSub.pl

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 18-08-2014 16:57

Słyszałem też dużo pozytywnych komentarzy na temat freebiz, może jakiś mentor się trafi przy okazjiSmile Czekam na więcej opinii.

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - maniek250 - 18-08-2014 17:04

Eforsa, dobre stawki i odnowienia subskrypcji raz lub 3x w tygodniu w zależności od wyboru Smile i 4 wypłaty miesięcznie (chyba że o czymś nie wiem) Tylko ostatnimi czasy są problemy z serwerami

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Assasinoo - 18-08-2014 17:06

W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Big Grin Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu.

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - MankuT - 18-08-2014 19:07

Obecnie przerzuciłem się w całkowicie na eforsę.

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - kkrzysiek_k - 19-08-2014 00:18

(18-08-2014 17:06)Assasinoo napisał(a):  W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Big Grin Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu.

To znaczy ze programy freebiz nie sa legalne czy jak?Big Grin

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - rBartek - 19-08-2014 00:22

(19-08-2014 00:18)kkrzysiek_k napisał(a):  
(18-08-2014 17:06)Assasinoo napisał(a):  W freebiz nie znajdziesz mentora, bo nie ma systemu poleconych. Kontakt i elastyczność to na pewno duże zalety firesuba Big Grin Legalność programów też jest po stronie firesuba. Jak chcesz wypróbuj oba. Zaletami freebiz są stawki i dwie darmowe szybkie wypłaty w miesiącu.

To znaczy ze programy freebiz nie sa legalne czy jak?Big Grin

Są, ale jak ktoś Ci coś wytłumaczy, to nic z tego nie ma.

RE: Pytanie odnośnie premium sms, subskrybcji - Squnek - 19-08-2014 01:08

Ja polecam Freebiz i Hotcash.