CleanFile.CF - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CleanFile.CF (/Temat-CleanFile-CF-96246) |
CleanFile.CF - przemo5050 - 18-08-2014 12:06 CleanFile.CF
Czym jest CleanFile.CF? CleanFile.CF jest rewolucyjnym narzędziem typu Pay-Per-Action. Zablokowując najróżniejsze pliki do których posiadasz prawa autorskie, możesz zarobić od $1 do $28 za każde pobranie! Dlaczego CleanFile.CF? Inne, konkurencyjne serwisy działają na zasadzie pośrednictwa między użytkownikiem a sieciami afiliacyjnymi. Oczywiście nie robią tego za darmo, pośrednicząc, zabierają sporą prowizję dla siebie (nawet 60%, średnio 30-40%). CleanFile.CF umożliwia prawie identyczny sposób zarabiania, jednakże oferuje minimum 100% całości zarobionej przez ciebie kwoty. Jeśli zarabiałbyś bardzo dużo, procent ten może sięgnąć nawet 120%. Przykład: zarabiając w konkurencyjnym serwisie $100, z CleanFile.CF za dosłownie to samo, zarobiłbyś około $150. Wnioski wyciągnij sam Od czego zależy stawka za pobranie? Stawka zależy głównie od pochodzenia pobierającego oraz oferty którą wybierze. Przykład: maksymalna stawka dla Francji to $28, zaś dla Polski $7. Jakie jest minimum do wypłaty? Jako, że CleanFile.CF nie pośredniczy między sieciami afiliacyjnymi a użytkownikami, czas wypłaty zależy właśnie od sieci afiliacyjnej. Dla większości użytkowników wypłaty realizowane co tydzień. Przez co realizowane są wypłaty? PayPal Najważniejsze zalety: - Strona pobierania została skonfigurowana z pomocą skanera antywirusowego, które daje większą wiarygodność dla odwiedzających - Odpowiadamy w ciągu 24 godzin - Zawsze płacimy na czas - Do Tygodnia - Zaawansowane statystyki do monitorowania kliknięć, pobrań, odwiedziń, krajów - Blokada treści - zablokowanie treści i odblokowanie go, użytkownik musi wypełnić krótką ankietę - Zarabiaj około 1 USD do $ 28 z każdego pobrania - Oferujemy 10% od wszystkich zarobków poleconej osoby - Sposoby płatności: Paypal | Wymagane: 15 $. - Ranking (Top10 / dzień i Top10 / miesiąc) Wszelkie pytania prosimy kierować pod adres email [email protected] Pozdrawiamy, CleanFile.CF Network http://cleanfile.cf RE: CleanFile.CF - GoodLecki - 18-08-2014 15:32 Łatwo pomylić z cleanfiles, brak danych firmy, postawiony na darmowej domenie,strona należy do jakiegos polaka, nie dajcie się zmylić angielskim i po mojemu jest to ktoś kto z subami się bawił wcześniej tu na forum i które trafiły do scamu. Czyżby jakiś pizduś z icharge , easy sub itp.? nie wiem może W google strona nie istnieje. Dla mnie scam !!! Po za tym zadawali ci koledzy na konkurencyjnym forum te same pytania i znikłes RE: CleanFile.CF - przemo5050 - 18-08-2014 16:17 (18-08-2014 15:32)GoodLecki napisał(a): Łatwo pomylić z cleanfiles, brak danych firmy, postawiony na darmowej domenie,strona należy do jakiegos polaka, nie dajcie się zmylić angielskim i po mojemu jest to ktoś kto z subami się bawił wcześniej tu na forum i które trafiły do scamu. Czyżby jakiś pizduś z icharge , easy sub itp.? nie wiem może W google strona nie istnieje. Dla mnie scam !!! Nie jestem właścicielem serwisu pracuję tylko w supporcie jeśli nie próbowałeś i piszesz "scam" to jesteś dla mnie mistrzem RE: CleanFile.CF - pikusix1 - 18-08-2014 21:49 http://cleanfile.cf/faq.php What is a PPD site ? Pay Per Download: Known as PPD. To wreszcie jesteście PPD czy PPA... RE: CleanFile.CF - dondoonsie - 18-08-2014 22:01 Za granicą nie ma czegoś takiego jak ppa. Jest cpa/ppd RE: CleanFile.CF - pikusix1 - 18-08-2014 22:05 (18-08-2014 22:01)dondoonsie napisał(a): Za granicą nie ma czegoś takiego jak ppa. Jest cpa/ppd A to nie wiedziałem, zwracam honor. RE: CleanFile.CF - Tochkan - 18-08-2014 22:08 Serwis postawiony na gotowym skrypcie i darmowej domenie. Moderatorzy, zamknijcie lepiej ten temat, bo ktoś jeszcze zacznie u nich zarabiać. W dodatku jest to serwis PPD, postawiony na hostingu WWW. Mogliście od razu skorzystać z usług ugu/cba.pl RE: CleanFile.CF - GoodLecki - 19-08-2014 00:02 (18-08-2014 16:17)przemo5050 napisał(a): [quote='GoodLecki' pid='978235' dateline='1408372334']To raczej TY np.plan hostingu na to wskazuje i to zdecydowanie nikt z subów ze scamu. W każdym razie masz racje nie próbowałem nie powinienem oceniać może to tylko test jakis ledwo zacząłes na dniach w końcu. Jesli tak życzę powodzenia,, jednak te najniższe z najniższych kosztów pomimo że pomysł już 2 letni przecież i info misz max nie zachęcają generalnie i konkurencją firecash nie zostaniesz. No i ten brak języka PL why aż tak chcesz się ukryć czy cos kombinujesz ? RE: CleanFile.CF - Michał Bereszyński - 19-08-2014 02:05 skrypt produkowany masowo, darmowa domena (design nawet nie taki zły). standard scamów podziałacie może z 2-3 miesiące i kaput. nie polecam. CleanFile.CF - Hybrid1990 - 28-10-2018 12:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |