[Zamknięty]Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet (/Temat-Zamkniety-Nowy-podtemat-w-dziale-zarabianie-przez-internet-9611) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - paskur - 01-07-2010 13:01 Witam, krótko i na temat: Proponuje w dziale Zarabianie przez internet zrobić nowy dział czy jak to się nazywa o nazwie: Refbacki. Myślę że każdy rozumie o co chodzi, np. ktoś klika na buxie z twojego reflinku a ktoś za to płaci. Bo jakoś nie ma gdzie zamieścić takich ofert. RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Lev - 01-07-2010 13:04 Musimy wszystko kopiować z konkurencji? Trochę oryginalności. Według mnie ten dział nie jest zbyt konieczny. Na Twoje szczęście to nie ode mnie zależy RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Morfit - 01-07-2010 13:33 Według mnie Lev ma rację. Jestem na nie. RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Czarny767 - 01-07-2010 13:50 Moim zdaniem jest to zbędne. Jestem na NIE! RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - paskur - 01-07-2010 14:13 (01-07-2010 13:04)Lev napisał(a): Musimy wszystko kopiować z konkurencji? Nie sugeruj, że coś zgapiam, chciałem coś takiego dodać ale nie wiem gdzie, no ale jak lepiej żeby takie tematy były porozrzucane i ktoś chcący komuś poklikać za kasę musiał szukać nie wiem gdzie to ok ;]. (01-07-2010 13:04)Lev napisał(a): Trochę oryginalności. Według mnie ten dział nie jest zbyt konieczny.A na przykład jakieś $ za reklamy gdzie są 2 wątki nie jest zbędne? Tematów o refbackach chyba było by więcej. ^^ps. bronie tylko swoje zdanie, cytując twoje słowa, nie kłócę się z tobą ani nic takiego RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Lev - 01-07-2010 14:19 Może i jest zbędne, więc po co nam kolejne zbędne? Ja wyraziłem swoje zdanie i... git Cenię, że bronisz swojego, ale mojego nie zmienisz RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Admin - 01-07-2010 15:12 wiem jak to bedzie wygladac : 1 temat dzgnij mnie a dzgne cie ! 100% pewniak 2 temat dzig za dzga ! 3 temat super silne dzgniecie od szafiego ! 4 temat mega silne dzgniecie od foresta ! 5 temat dam 3 dzgniecia za rejestracje na thisbox.pl gleboko sie trzeba zastanowic czy cos takiego jest potrzebne. RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - SZAFI - 01-07-2010 15:23 moim zdaniem nie potrzeba takiego tematu. @OFF-TOPIC Banan dlaczego zawsze w jakiś przykładach jestem ja ? FOCH ! RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - Admin - 01-07-2010 16:57 bo masz duzo postow oczywiscie no offence pozdro RE: Nowy podtemat w dziale zarabianie przez internet - paskur - 01-07-2010 17:11 nie mialem na mysli refbackow o dźganiu , tylko o kasie normalnej |