[ZLECE] Poszukuje osoby, która działa na LikePlus - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [ZLECE] Poszukuje osoby, która działa na LikePlus (/Temat-ZLECE-Poszukuje-osoby-ktora-dziala-na-LikePlus-96011) |
[ZLECE] Poszukuje osoby, która działa na LikePlus - Adriano42 - 14-08-2014 21:34 Witam, poszukuje osoby, która działa w serwisie Likeplus.eu i byłaby w stanie uzbierać dla mnie pewną małą ilość Klikniec i punktów Trochę szczegółów: * Wy zbieracie to na swoim koncie, ja tylko chce pewną nagrodę * Zapłacę za wykonane zlecenie Kontakt najlepiej GG: 46818750 w ostateczności PW ale rzadko jestem więc po kilku h odpisuje na pw, a gg prawie odrazu RE: [ZLECE] Poszukuje osoby, która działa na LikePlus - 4funsecond - 25-08-2014 10:17 Chętny nadal? RE: [ZLECE] Poszukuje osoby, która działa na LikePlus - Adriano42 - 25-08-2014 12:00 Niestety już nie aktualne. [ZLECE] Poszukuje osoby, która działa na LikePlus - surfer0700 - 30-08-2014 18:47 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |