szukam programu do automatycznego wstawiania obrazków na fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: szukam programu do automatycznego wstawiania obrazków na fanpage (/Temat-szukam-programu-do-automatycznego-wstawiania-obrazkow-na-fanpage-96002) |
szukam programu do automatycznego wstawiania obrazków na fanpage - saper82 - 14-08-2014 20:52 Witam Szukam czegoś co za mnie doda obrazki na mój fanpage i zaplanuje ich emisje na różne godziny. o co mi chodzi mam fanpage, i tysiące obrazków na komputerze chce z góry zaplanować ich emisje, losowy obrazek co 2 godziny, na najbliższy miesiąc. jest takie cudo? RE: szukam programu do automatycznego wstawiania obrazków na fanpage - Radek4921 - 14-08-2014 21:00 Jest! Sam ... facebook - pokazane na screenie Możesz zaplanować na dowolny dzień i godzinę RE: szukam programu do automatycznego wstawiania obrazków na fanpage - saper82 - 15-08-2014 09:53 no tak,,, ale żeby to z automatu zrobić na miesiąc góry, co dwie godziny losowy obrazek,,, napisałem o tym wyżej |