![]() |
Potrzebna pomoc z programem partnerskim. Zanox, tradedoubler - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Potrzebna pomoc z programem partnerskim. Zanox, tradedoubler (/Temat-Potrzebna-pomoc-z-programem-partnerskim-Zanox-tradedoubler-95920) |
Potrzebna pomoc z programem partnerskim. Zanox, tradedoubler - kamilms21 - 13-08-2014 15:32 Witam, otwieram nowy portal, w którym główny zarobek będzie nastawiony na programy partnerskie. Jestem zarejetrowany w kilku m.in. Zanox, tradedoubler. Jednakże żeby nabijało mi wejścia muszę podać dokładny link np z zanoxa. Chcialbym żeby to działało inaczej tzn. dodaje jakis post z np. fajną promocją na grouponie i wrzucam czysty link do konkretnej oferty a Zanox widzi, że użytkownik trafil na groupon dzieki mojej stronie. Jest to dla mnie ważne poniewaz na mojej stronie każdy zarejestrowany użytkowinik bedzie mogl dodawac posty na stronie i chcialbym zeby te reflinki byly zautomatyzowane. Czy to wogole mozliwe ? prosze o pomoc ![]() RE: Potrzebna pomoc z programem partnerskim. Zanox, tradedoubler - rachman - 15-10-2014 23:08 Cytat:wrzucam czysty link do konkretnej oferty a Zanox widzi, że użytkownik trafil na groupon dzieki mojej stronie Jak wrzucasz czysty link to ani zanox ani groupon nie rozpozna "Cię" a raczej id przesyłanego zazwyczaj w pliku cookies. Możesz zrobić automat (skrypt) przechwytujący kliknięcia czystych linków. Ktoś klika czysty link a skrypt zatrzymuje przejście -> dopasowuje czysty link do partnerskiego i podmienia go na refa -> przekierowuje poprzez refa na daną stronę. Jeśli nie potrafisz tego sklecić to prościej będzie (bo i tak mniemam ręcznie zatwierdzasz dodawanych przez inne osoby artykułów/postów żeby nie było sieczki) jak przy zatwierdzaniu artów linki podmienisz z np.: stronasklepu.pl/fajniusiapromocyja NA twojastrona.pl/promocja a swój adres przekierujesz na refa. |