![]() |
Zabespieczenie konta fb przed weryfikacją zdjęciową - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zabespieczenie konta fb przed weryfikacją zdjęciową (/Temat-Zabespieczenie-konta-fb-przed-weryfikacja-zdjeciowa-95880) |
Zabespieczenie konta fb przed weryfikacją zdjęciową - Kubala94 - 12-08-2014 21:39 Witam, mam pytanie jak wyżej czy da się jakoś zabezpieczyć konto fb przed weryfikacją zdjęciową? Dzisiaj już dwa razy miałem tę weryfikacje ale udało mi się to ominąć ![]() RE: Zabespieczenie konta fb przed weryfikacją zdjęciową - Admine - 12-08-2014 22:09 Na początek "zabezpieczyć" ![]() Niestety jeszcze nie spotkałem się z zabezpieczeniem przed weryfikacją zdjęciową... Jedynie co to ograniczenia w postaci mniejszego spamu, mniej przyjmować zaproszeń i mniej wysyłać itd. Poszukaj na forum tutaj pojawiały się w pewnym stopniu pomocne rzeczy w postaci np. programu, który ściąga zdjęcia wszystkich znajomych. Oznacza to, że miałeś 2 weryfikację na profilu? Czy 2 weryfikację na dwóch zupełnie innych profilach? Pozdr. ![]() RE: Zabespieczenie konta fb przed weryfikacją zdjęciową - Janex - 12-08-2014 23:10 Wystarczy nie mieć znajomych na koncie ![]() RE: Zabespieczenie konta fb przed weryfikacją zdjęciową - Kubala94 - 13-08-2014 09:16 Sorry "zabezpieczyć" miało być ![]() ![]() ![]() ![]() |