Problem z reklamami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Problem z reklamami (/Temat-Problem-z-reklamami-95861) |
Problem z reklamami - Kar425 - 12-08-2014 18:35 Witam Forumowiczów Otworzyłem 2 tygodnie temu stronę www z obrazkami (z gier, z kreskówek, często występują chamskie zwroty i tytuły)... Adsense nie przyjęło mnie ze względu na to, iż na stronie jest mało treści... nawet jakbym się tam dostał to tylko kwestia czasu jakbym dostał bana. Pytanie do was : znacie jakieś fajne strony, które oferują reklamy na swojej stronie ? Mogą to być reklamy erotyczne (ale coś typu Henati albo gry erotyczne)... Strona generuje dziennie około 20-30-40 tysięcy Unikalnych użytkowników. Proszę o odpowiedzi Pozdro ! RE: Problem z reklamami - exxthc - 12-08-2014 20:43 mam podobny problem wiec czekam czekam na jakies ciekawe odpowiedzi RE: Problem z reklamami - abelabel2 - 12-08-2014 20:47 Generalnie sprawa wygląda tak 1. Adsense . nic . nic . nic 99. Adkontekst/adtaily/adtify/afilacje typu netsales |