Brak nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Brak nagrody (/Temat-Brak-nagrody-95784) |
Brak nagrody - LeftwardBus88 - 11-08-2014 15:18 Ponad tydzień temu napisał do zuhsma, że nie dostałem nagrody za restock z lipca a dokładnie tydzień dostałem odpowiedź, że zuhsm zobaczy i zweryfikuję sprawę i aż do dziś nie dostałem odpowidź i nagrody.Czy ktoś jeszcze tak ma? RE: Brak nagrody - Daniello95 - 12-08-2014 09:03 Identyczna sprawa co moja. Nagroda mogłaby przyjść nawet pod koniec sierpnia, tylko najgorsze jest to że brak pkt z Unboxingu, a akurat 7k mi braknie do upatrzonej nagrody póki co. RE: Brak nagrody - KarolD - 12-08-2014 09:10 U mnie tak samo nie dostałem nagrody z czerwca dokładnie noża - wcześniej już dostawałem nagrody a teraz nie. RE: Brak nagrody - idefikx - 12-08-2014 11:27 Tak samo ;_; RE: Brak nagrody - majeros - 12-08-2014 12:49 A mnie Zuhsm zrobił w uja...Wygrałem pena 8GB w konkursie sms (kilka smsów wysłałem)Było to na początku lipca.Jakieś 2 tygodnie temu Zuhsm napisał:majeros wyślę Ci bo odnalazłem info o nagrodzie.Do dziś nie dostałem ani infa ani nagrody...Kilka dni temu napisałem maila dzie jest moja nagroda i ch** nie mam żadnej odpowiedzi a niby miał odpowiadać.Oszust i tyle przetrzymuje te nagrody jak najdłużej żebyśmy o nich zapomnieli...Pozdro dla takiego ""Admina""... RE: Brak nagrody - SmigolMarek - 12-08-2014 14:05 Ja też jeszcze nie dostalem nagrody z 5 lipca RE: Brak nagrody - cropeq - 12-08-2014 18:45 ja czekam jeszcze na pendrive z czerwca... Brak nagrody - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |