Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Punkty i zadanie dodatkowe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Punkty i zadanie dodatkowe (/Temat-Punkty-i-zadanie-dodatkowe-95645)

Strony: 1 2 3

Punkty i zadanie dodatkowe - haha40027 - 09-08-2014 11:58

Witam!

Kilka dni temu zostało dodane zadanie dodatkowe.
Wszystko super, ale restock coraz bliżej, a punktów w dalszym ciągu nie wystarczy do "lepszych" nagród...

Stąd też pytanie kiedy będą jeszcze jakieś zadania dodatkowe i czy w ogóle się one pojawią?
Do restocka już niedaleko, a fajnie byłoby wiedzieć "na czym" się stoi, bo zapewne większość z użytkowników(w tym ja) nastawiła się na te zadania, żeby nie zbierać punktów np. z poleconych.
Wszyscy dostaliśmy maila z "zapewnieniem", że wystarczy być aktywnym, a punktów wystarczy na najdroższe nagrody dla poszczególnych typów kont.

Stąd też ten temat i to pytanie.
Prosiłbym raczej o jakieś informacje ze strony administratora aniżeli o jakieś domysły użytkowników, bo chyba tak naprawdę wszyscy wiemy tyle samo, czyli nic...

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - SmigolMarek - 09-08-2014 12:05

A kiedy zacząłeś robić zadania?

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - haha40027 - 09-08-2014 12:10

Od czasu kasacji i wiem, że na chwilę obecną tych punktów nie starczy, stąd to pytanie, bo restock tuż tuż.

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - ikarian - 09-08-2014 16:37

Zadanie dodatkowe było bodajże do 11.08 wiec pewnie po tym dniu będzie kolejne zadanie dodatkowe Smile

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - SmigolMarek - 09-08-2014 19:12

No ja bez poleconych i bez dodatkowego zadania tylko na doladowanie bym uzbieral. :/

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - MaXimuS007 - 09-08-2014 23:33

A ja tamto zadanie dobrze zrobiłem i mi go nie zaliczyło i nawet zwrotu jeszcze nie dostałem. 10 minut zmarnowałem...

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - irish859 - 10-08-2014 13:49

(09-08-2014 23:33)MaXimuS007 napisał(a):  A ja tamto zadanie dobrze zrobiłem i mi go nie zaliczyło i nawet zwrotu jeszcze nie dostałem. 10 minut zmarnowałem...

Ja miałem to samo zrobiłem niby dobrze ale mi nie zaliczyło...

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - Unitato - 10-08-2014 15:30

Ja też miałem źle wykonane zadanie.

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - irish859 - 11-08-2014 08:42

Ja napisałem maila do administracji i myślę, że tak samo jak punkty z unboxingu tak i te zaległe 9k dostane dzień przed restockiem.

RE: Punkty i zadanie dodatkowe - TheKkok2 - 11-08-2014 11:56

Widocznie cos zrobiliscie zle bo u mnie wszystko dobrze było