![]() |
Bukmacherka i CPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bukmacherka i CPA (/Temat-Bukmacherka-i-CPA-95582) |
Bukmacherka i CPA - Vhailors - 08-08-2014 11:06 Witam! Zacznijmy od CPA - jakiś czas temu wymyśliłem ciekawy sposób zarobku opierający się wyłącznie na mojej pracy danego dnia. Zależnie od nakładu jest to 0-100$ dziennie. Nie ma sensu rozpisywać się co zrobiłem, bo robię to samo dzień w dzień, dlatego będę pisał tylko ile zarobiłem. Odnośnie buka - interesuję się zwłaszcza tenisem od kilku lat, ale przeglądam ora sportowe, czytam opinie znawców i sam wnioskuję tworząc kupony. Z racji, że mam stały dochód CPA zacząłem się bawić tutaj (gram bet365) Dzień 1 (7. sierpnia): 1) (Piłka nożna) Mecz: Esbjerg v Ruch Chorzów Zakład: Rzuty rożne; powyżej 10 Kurs: 1.8 Stawka: 50zł Zwrot: 90zł 2) (Piłka nożna) Mecz: Lech Poznań v Stjarnan Zakład: Rzuty rożne; powyżej 10 Kurs: 1.8 Stawka: 50zł Zwrot: 90zł 3) (Tenis) Mecz: Novak Djokovic v Jo-Wilfried Tsonga Zakład: Jo-Wilfried Tsonga Kurs: 2.25 (live) Stawka: 34.11 zł Zwrot: 76,75zł 4) (Piłka Nożna) Mecz: Brondby v Club Brugge Zakład: Bronby lub remis Kurs: 1.44 Stawka: 16,75zł Zwrot: 0 Zysk: Zakłady - 110zł CPA - 36.40$ RE: Bukmacherka i CPA - rBartek - 08-08-2014 11:07 mam kogo śledzić ![]() Zapraszam też do siebie, też obstawiam. RE: Bukmacherka i CPA - Zarobiony_Koles - 08-08-2014 19:51 Dużo czasu poświęcasz na CPA? Na jakim serwisie działasz? RE: Bukmacherka i CPA - Vhailors - 09-08-2014 16:24 10$/h gdy działam na lajcie (muzyka, fejs itd) 20$/h gdy się sprężę i pracuję normalnie 30$/h gdy działam w nocy (traffic USA w sporym stopniu) Affiliatetrading. Konwersja na poziomie 25%, dla porównanie na innych było średnio 15-20% (sprawdzałem koło 5-10 sieci). Najgorzej wypadło Peerfly z konwersją ~~ 1,5%. Działałem pod Tą samą ofertą na każdej sieci. RE: Bukmacherka i CPA - Zarobiony_Koles - 11-08-2014 07:22 Interesowała by mnie opcja pierwsza. Pomagasz na CPA? Albo wyjątkami dla wybranych osób. Bo chętny był bym podziałać w CPA a nie mam żadnego pojęcia ![]() ![]() Bukmacherka i CPA - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |