![]() |
[Rozwiązane]Problem - filmiki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Problem - filmiki (/Temat-Rozwiazane-Problem-filmiki-9557) |
[Rozwiązane]Problem - filmiki - WilkuNSX - 30-06-2010 13:42 Witam was ! Mój problem polega na tym że oglądnę nie raz filmik i mam że niby już go oglądnąłem i nie dostane pkt. a nie oglądałem go , dzisiaj tak miałem z filmikiem 30min + . Wy też tak macie ? RE: Problem - filmiki - Lev - 30-06-2010 15:16 30min? Rzeczywiście spory pech.... Ja tak nie miałem. Dzisiaj u mnie w ogóle nie mogę odtwarzać filmików ![]() Nie wiem co się dzieje :/ Próbuj dalej. Może rzeczywiście już oglądałeś ten film? ![]() RE: Problem - filmiki - Magnus - 30-06-2010 20:33 Wyczyść ciasteczka ewentualnie zmień przeglądarkę ... Jak nie pomaga to zobacz czy na pewno go nie obejrzałeś jak nie ...Więc lockerz może się wali RE: Problem - filmiki - blackjoe - 01-07-2010 17:51 Używasz jakiś dodatków typu lockerz play extended ? [Rozwiązane]Problem - filmiki - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |