co na początek ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: co na początek ? (/Temat-co-na-poczatek-95507) |
co na początek ? - vertmar - 06-08-2014 23:08 z góry przepraszam jeśli taki temat już jest na tym forum chciałbym się zapytać co jest najlepsze na sam początek, na rozpoczęcie przygody z earningiem w sieci? jakieś przydatne poradniki? mentorzy? nie liczę na kokosy, wiem że wszystko przyjdzie z czasem jak obecnie stoję ? hmmm kupiłem ads'y na paidverts za 1$ i mam teraz bodajże 3800tych pkt oraz jakieś 0,10$ z tych bonusowych... co dalej? jak na tym dalej zarabiać ? paypal mam splukany więc kolejne inwestycje odpadają (chyba że mogę te pkt wypłacić i kupić za nie ~ 2 ads'y inne co mam to 10,50zł na firesub. zarobiłem to co prawda w 1 dzien jednak matko, 600 wyswietleń a 3 suby? no jesus, bez jaj. 8h spamowałem i to nie głupim sposobem... jakaś nisza? mentor? z góry dziękuje aaa, i szukam osoby która wprowadziłaby mnie w świat tego z pobieraniem, firecash bodajże. mogę dzielić 1:1 RE: co na początek ? - mumminos - 06-08-2014 23:11 Podpinam sie pod temat RE: co na początek ? - rBartek - 06-08-2014 23:14 Mogę pomentorować na subach sms, jak ktoś chętny niech pisze Pw rano odpowiem. Oferuje wprowadzenie, niszę itd. Za refa. RE: co na początek ? - vertmar - 06-08-2014 23:36 (06-08-2014 23:14)rBartek napisał(a): Mogę pomentorować na subach sms, jak ktoś chętny niech pisze Pw rano odpowiem. pw wysłane. mógłby ktoś powiedzieć jak zarobić na paidverts? nie ogarniam tego. a ludzie mówią że mają z tego ponad 50$ dziennie. niestety ja w to nie wierzę można jakiś sposób ? rozumiem że wszystko po kolei jednak no ej. 0,1$ a 50$+ to chyba spora różnica RE: co na początek ? - Admin - 07-08-2014 08:11 Na początek... http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ co na początek ? - Admin - 07-08-2014 08:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |