Konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto (/Temat-Konto-95490) |
Konto - Mateusz760 - 06-08-2014 19:06 Witam Już od dłuższego czasu przesiaduję na tym forum tylko, że się nie udzielam. Chciałbym zacząć angażować się w życie forum i tutaj bardzo proszę pana Admina o to czy byłaby taka możliwość usunięcia drugiego konta "Mestavo" - z tego konta w ogóle nie korzystam i nie chcę oszukiwać ale nie czytałem regulaminu i założyłem drugie konto z czego bardzo żałuję. Prosiłbym też o to czy można byłoby zmienić nazwę konta z "Mateusz760" na "shaGuar" P.S. Jeśli w złym dziale to bardzo przepraszam. RE: Konto - piotrekprorok - 06-08-2014 19:11 A frytek do tego nie chcesz? RE: Konto - wiezaawieza - 06-08-2014 19:40 (06-08-2014 19:11)piotrekprorok napisał(a): A frytek do tego nie chcesz? Ja bym poprosił jak już rozdajesz. Co do tematu to mi nie chcieli powiedzieć jak wyrwać dziewczyne więc tobie nicku raczej też nie zmienią xd <3 RE: Konto - Admin - 06-08-2014 20:20 Nicków nie zmieniamy z uwagi na nieaktywne konto i przyznanie się do tego nie otrzymasz kary za multi. Tak więc życzę owocnych wypłat każdego dnia/tygodnia/miesiąca Konto - Admin - 06-08-2014 20:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |