Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nisza] Strona + Mały Fp (Jest Recenzja yazira) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Nisza] Strona + Mały Fp (Jest Recenzja yazira) (/Temat-Nisza-Strona-Maly-Fp-Jest-Recenzja-yazira-95459)

[Nisza] Strona + Mały Fp (Jest Recenzja yazira) - Zemix - 06-08-2014 14:08

1.Nazwa przedmiotu : Nisza + strona + mały fanpage
2.Opis przedmiotu : Angielska strona + zainstalowany Polski Wordpress, tematyka konsol, Hosting + Domena. Sprzedaję tą niszę na której można bardzo dużo zarobić ponieważ nie mam na nią czasu, trzeba ją dokończyć są tylko 3 posty, strona wizualnie skończona, nie była promowana ponieważ nie miałem na to czasu, więc postanowiłem ją sprzedać. Pomysł ciekawy i obszerny, właściwie na cały świat potrzeba tylko pracy
3.Zdjęcia :
http://iv.pl/images/40614096445289216296.jpg
http://www.iv.pl/images/85714487546982038733.jpg - Strona nie była w ogóle promowana
4.Kontakt : Prywatna Wiadomość, [email protected]
5.Cena : 50zł
6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP, BANK, wymiana

(07-08-2014 21:56)yazir napisał(a):  Plusy:
Dość zgrabna domena .eu
Hosting
Poradnik z opisem promowania
Całkiem interesująca nisza

Minusy:
Słaby theme bloga
Nad WP trzeba by jeszcze trochę popracować.

Jak za taką cenę wydaje mi się że to dość atrakcyjna oferta, Biorąc pod uwagę że hosting i domena jest ważne wciąż 290 dni (przynajmniej tak to rozumiem ze screena). Jednak warto wspomnieć że na niszy która jest w ofercie trudno przejść na autopilota, skierowana jest raczej do osób które przynajmniej na początku mają dużo czasu na dopieszczenie i promowanie strony.

RE: [Nisza] Strona + Mały Fp - rBartek - 06-08-2014 14:11

Niszę ocenił tutor?

RE: [Nisza] Strona + Mały Fp - GordonFF - 06-08-2014 14:51

Daj adres na pw.

Wstępnie rezerwuję.

RE: [Nisza] Strona + Mały Fp - Zemix - 06-08-2014 16:32

Wysłane do yazira, powinien niedługo ocenić.

RE: [Nisza] Strona + Mały Fp - yazir - 07-08-2014 21:56

Plusy:
Dość zgrabna domena .eu
Hosting
Poradnik z opisem promowania
Całkiem interesująca nisza

Minusy:
Słaby theme bloga
Nad WP trzeba by jeszcze trochę popracować.

Jak za taką cenę wydaje mi się że to dość atrakcyjna oferta, Biorąc pod uwagę że hosting i domena jest ważne wciąż 290 dni (przynajmniej tak to rozumiem ze screena). Jednak warto wspomnieć że na niszy która jest w ofercie trudno przejść na autopilota, skierowana jest raczej do osób które przynajmniej na początku mają dużo czasu na dopieszczenie i promowanie strony.

RE: [Nisza] Strona + Mały Fp (Jest Recenzja yazira) - Zemix - 13-08-2014 13:02

Sprzedane

RE: [Nisza] Strona + Mały Fp (Jest Recenzja yazira) - seba93 - 17-08-2014 01:01

Pw Big Grin

[Nisza] Strona + Mały Fp (Jest Recenzja yazira) - surfer0700 - 28-09-2014 17:49

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.