iMacros Wczytanie danych z pliku txt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Programowanie (/Forum-Programowanie-364) +--- Wątek: iMacros Wczytanie danych z pliku txt (/Temat-iMacros-Wczytanie-danych-z-pliku-txt-95394) |
iMacros Wczytanie danych z pliku txt - magneto - 05-08-2014 14:55 Witam, posiadam plik Setup.txt a w nim następującą treść: Kod: 1:2 Oraz makro: Kod: SET !DATASOURCE_DELIMITER : I teraz z pliku txt macro wczytuje i wkleja w pole login-1 a w pole pass- 2 i loguje się do strony Teraz Przechodzimy do facebooka i powinno się wczytać 3 - 4 i zalogować niestety nie wiem jak to zrobić.// //Edit Już sobie poradziłem do zamknięcia Dodałem Kod: SET !DATASOURCE_LINE 2 RE: iMacros Wczytanie danych z pliku txt - PawelC - 29-10-2014 23:57 Dlaczego i macros ? Umiesz programowac to odpal sobie zwykly kompilator c lub inny i bedziesz mil mase mozliwosci. Ja kiedys tak robilem . Obecnie do tego typu dzialan proponuje jave i webdriver. iMacros Wczytanie danych z pliku txt - surfer0700 - 03-11-2014 14:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |