![]() |
Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Działalność gospodarcza (/Forum-Dzialalnosc-gospodarcza-387) +--- Wątek: Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS (/Temat-Zakladanie-Dzialalnosci-Gospodarczej-pod-zarabianie-PPA-CPA-SUB-SMS-95304) |
Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS - lolekxp - 04-08-2014 08:16 Hej witam wszystkich forumowiczow! ![]() Do rzeczy: Zarabiam na modelu PPA/CPA/SUB SMS i planuje niebawem wystartowac z PPI, chcę iść założyć działaność gosp. ale nie wiem jaki symbol do tego najlepiej wybrać ? reputy za wszystkie odp. i dzieki z gory ![]() RE: Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS - Admin - 04-08-2014 08:38 To że Ci się spieszy kosztem robienia syfu na forum nikogo nie interesuje. Przenoszę + 20% warna, pilnuj się bo tylko 20% zostało Ci do bana. To jaki numer PKD wybierzesz nie ma większego znaczenia, zresztą zawsze możesz je modyfikować. J - 62 DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OPROGRAMOWANIEM I DORADZTWEM W ZAKRESIE INFORMATYKI ORAZ DZIALALNOŚĆ POWIĄZANA i wszystkie pokrewne. RE: Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS - daniel42na - 04-08-2014 08:43 Mozesz dodac tez 6312Z , 63.12.Z - Działalność portali internetowych 6209Z , 62.09.Z - Pozostała działalność usługowa w zakresie technologii informatycznych i komputerowych 6399Z , 63.99.Z - Pozostała działalność usługowa w zakresie informacji, gdzie indziej niesklasyfikowana Moim zdaniem z zakladaniem dg pod suby-sms i ppa to nie jest trafiony pomysł bo to strasznie śliski i niestabilny interes który nie gwrantuje stałych i regularnych zysków. No chyba że i tak musisz opłacać składki zus i nie robi Ci to różnicy jeśli np. przez 2 miesiące nie będziesz miał prawie żadnych przychodów. RE: Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS - lolekxp - 04-08-2014 08:54 (04-08-2014 08:38)Admin napisał(a): To że Ci się spieszy kosztem robienia syfu na forum nikogo nie interesuje. Nie chodziło mi o robienie syfu na forum bo wiedziałem że temat zostanie przeniesiony. Od rana w domu ubrany siedzę i wybieram się do urzędu i nie mogę wybrać się przez wątpliwości dlatego chciałem żeby temat szybciej zauważono. Zresztą teraz mam 20% za to więc dobra robota ![]() (04-08-2014 08:43)daniel42na napisał(a): Moim zdaniem z zakladaniem dg pod suby-sms i ppa to nie jest trafiony pomysł bo to strasznie śliski i niestabilny interes który nie gwrantuje stałych i regularnych zysków. To dla mnie korzystne, nie mam ubezpieczenia - bede je miał, pierw mam 2 lata ulgi to nie tak źle a zawsze moge zawiesić, pozatym jest dobrze z CPA/PPA i SUBem bo próg 2k a czasem 3k miesięcznie trzymam więc na ulgowy zus miesięcznie dam rade, a przez ten czas do czasu utraty ulgi planuję sprzedaż na allegro i reklamy google adsense. Dzięki za odpowiedź reput+ RE: Zakładanie Działalnośći Gospodarczej pod zarabianie PPA/CPA/SUB SMS - Mauorycy - 05-08-2014 19:31 Jak planujesz sprzedaż na allegro, to masz już jednoznaczną odpowiedź, co do tego czy zakładać DG czy też nie ![]() ![]() Możesz też pomyśleć nad założeniem spółki LTD.Więcej info... |