Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. (/Temat-S-Kultowy-Sony-Ericsson-K750i-Sprawny-bez-ladowarki-95270)

[S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - patulsky1337 - 03-08-2014 16:16

1.Nazwa przedmiotu : Sony Ericsson K750i

2.Opis przedmiotu :Witaj! Szukasz telefonu, którym będziesz budził szacunek w okolicy? Szukasz czegoś wspaniałego i kultowego a jednocześnie niezawodnego? Chcesz się poczuć jak bóg?

Dobrze trafiłeś!

Co tu więcej mówić? Sprzedam Sony Ericssona k750i, ponieważ nabyłem nowy telefon i już go nie potrzebuje. Bez ładowarki bo niestety się popsuła ale taką można bardzo tanio nabyć w sklepie komórkowym za grosze. W zamian za brak ładowarki do telefonu dorzucam kartę pamięci SanDisk 64 mb Memory Stick Pro Duo, która działa bez zarzutu w telefonie już od 3 lat Big Grin Poczuj moc wielkiej pamięci i nagraj nawet do 30 piosenek! WOW! Telefon jest niezniszczalny chodź nigdy mi nie upadł, można go stosować jako broń ciężka przeciwko pladze zombie.

BEZ SIMLOCKA!

Posiada lekkie ślady użytkowania, ale to tylko doświadcza tego, jaka to niezawodna maszyna- cokolwiek by się stało i tak będzie działał jak nowy. Już dzisiaj możesz nabyć tego kieszonkowego potwora za na prawdę śmieszną cenę.

3.Zdjęcia :

[Obrazek: w6545v65xbot.jpg]

( więcej zdjęć, aktualnych , na pw. Przed użytkowaniem telefonu zapoznaj się z treścią instrukcji bądź skonsultuj się z weteranem ciężkiego sprzętu, gdyż użytkowanie telefonu i jego ponadprzeciętna epickość może zagrozić życiu lub zdrowiu).

4.Kontakt : PW
5.Cena : 49,99 zł! do negocjacji!
6.Sposób zapłaty za przedmiot :Paypal, jeśli przelew bankowy- tylko mbank.

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - Artiis - 05-08-2014 00:01

Heart Mam sentyment do tego telefonuHeart

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - DzejkobPL - 05-08-2014 07:44

Karta 64mb Big Grin
Ile to cudenko obsluzy maxymalnie? Smile

∆ Wysłane z urządzenia mobilnego. ∆

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - ufo321 - 05-08-2014 12:12

Z tego co wiem to karta Memory Stick Duo do 2GB

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - paw9191 - 05-08-2014 14:32

hehe tez mam sentyment do tego fona serio. jakbym miał hajs to bym wziął jako telefon zastępczy

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - dj4write - 05-08-2014 17:22

Z tego co pamiętam przy karcie 2gb potrafił ładne zamulać Smile

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - Artiis - 05-08-2014 17:45

Ja kiedyś zaszalałem i wrzuciłem 4 GB czy tam 8 GB Huh. Efekt..? Podłączyłem do ładowarki i spaliła się karta RolleyesHuh

RE: [S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - patulsky1337 - 26-08-2014 00:28

@rifresz Jerk2

[S] Kultowy Sony Ericsson K750i Sprawny, bez ładowarki. - surfer0700 - 28-09-2014 17:49

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.