PPA - nadchodzę ;P - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: PPA - nadchodzę ;P (/Temat-PPA-nadchodze-P-95242) Strony: 1 2 |
PPA - nadchodzę ;P - rkac1997 - 02-08-2014 21:20 Hej. Postanowiłem się wziąć za zarabianie poprzez PPA. Mam kilka pytań oraz wątpliwości , ale mam nadzieje , że je rozwiejecie. A więc: - jeśli darmowy blog to gdzie? Blogspot.com? - jeśli chcę go promować to gdzie i jak? - który z serwisów PPA wybrać? - co na takim blogu zamieszczać (nie chodzi mi o zdradzenie waszych nisz - broń Boże. Mam na myśli w co celować - hacki fake do gier , czy coś ambitniejszego ? ) - czy jechać na jednym serwisie PPA czy na kilku? - stworzyć jednego bloga i go promować czy kilka? Na razie to tyle. Mam nadzieje , że ktoś naprowadzi na dobrą drogę. Jeśli dział jest zły lub admin/tutor uzna wątek za niestosowny - proszę o usunięcie RE: PPA - nadchodzę ;P - Qwik - 02-08-2014 21:22 1.Tak 2.Wpisz w google fraze "co to jest seo" 3.Na początek wszystko jedno i to samo 4.Możesz hacki 5.Na jednym 6.Na początek jeden RE: PPA - nadchodzę ;P - rkac1997 - 02-08-2014 21:41 Ok - to teraz II seria pytań: 1. Jaki adres i nazwa bloga. Czy powinny zawierać słowa typu: Hacks, Hacki , Crack itp.? 2. Ile postów dodawać? Dodać po 5 dziennie przez tydzień i zacząć promocję , czy można od razu całą lawiną? 3. Skąd wziąć tych , za których hojnie zostaniemy wynagrodzeni (tj. Francuzi etc.) ... 4. Czy stworzenie 1 fake hacka o nazwie ogólnej np. InstallHacks i wstawianie go pod każdy artykuł /link będzie OK? 5. Do jakiej kwoty nie trzeba się rozliczać? RE: PPA - nadchodzę ;P - Zarobiony_Koles - 02-08-2014 21:43 Znajdź może Mentora? RE: PPA - nadchodzę ;P - rkac1997 - 02-08-2014 21:47 Nie. Chcę do wszystkiego dość pomału sam. Mentor nie pomaga dokładnie , pisze ogólnikowo - zależy mu Tylko na doświadczonych aby miał hajs. RE: PPA - nadchodzę ;P - Qwik - 02-08-2014 21:51 1.Może ale nie musi. 2.Jeśli będziesz dodawać dużo to Google uzna to za spam.Dodawaj tak gdzieś 5 dziennie. 3.Musisz znaleźć nisze. 4.Konwersja będzie mała. 5.Od każdej kwoty musisz się rozliczyć.Kwota do 3k zł jest wolna od podatku czyli dostaniesz zwrot. RE: PPA - nadchodzę ;P - WazzaP - 02-08-2014 21:53 Sam do tego nie dojdziesz, bo chcesz naszą pomoc. Są tacy mentorzy, którzy naprawdę umieją pomóc, a nie tylko liczą na hajs RE: PPA - nadchodzę ;P - SexPistols - 03-08-2014 07:15 (02-08-2014 21:47)rkac1997 napisał(a): Nie. Chcę do wszystkiego dość pomału sam. Mentor nie pomaga dokładnie , pisze ogólnikowo - zależy mu Tylko na doświadczonych aby miał hajs. To dojdź do wszystkiego sam, a nie zadajesz setki pytań i to dość podstawowych, na które masz odpowiedź w wielu wątkach na forum. Żeby nie było offtopu odpowiem na jedno Twoje pytanie - z każdej kwoty należy się rozliczyć. RE: PPA - nadchodzę ;P - Clovere - 03-08-2014 07:44 Bez inwestycji w domenę i hosting to nawet nie opłaca się zaczynać bo nie wiesz czy nie usuną ci bloga wtedy wszystkie posty padają od razu szybciej niż muchy. A jakiś hosting na początek kupisz za ok 50 zł na rok na początku wystarczy aby był zwrot, a co do domeny to aktualnie jest promocja na superhost po 1 zł domena .com a przedłużenie 49 + Vat to około 60 zł. Uwierz są mentorzy którym nie zależy tylko na flocie z refów tylko na pomocy, bo czym więcej ci pomogą to więcej zyskają RE: PPA - nadchodzę ;P - Qwik - 03-08-2014 09:22 Na superhost trzeba przedłużać na następny rok wiec nie polecam.Hosting na az.pl za 30 zł można kupić + domenę z promocji ale na blogger tez da się zarobić. |