Firegifts Olewanie użytkowników - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Firegifts Olewanie użytkowników (/Temat-Firegifts-Olewanie-uzytkownikow-95161) |
Firegifts Olewanie użytkowników - Falcons - 01-08-2014 11:15 Witam w kwietniu wygrałem słuchawki MEGABASS za 12 k GP Czekałem i nic po tyg dostałem bana , potem pisałem im na e-mail kiedy dostanę nagrodę i nic nie odpisywali , potem napisałem czemu bana dostałem i wszystko sie wyjaśniło i odpisali "Rzeczywiście odnalazłem korespondencję, nagrodę wyślę w najbliższym czasie. Dodałem 3000GP za stracone zadania podczas bana. Pozdrawiam " Dostałem 3k gp ale nagrody jak nie było tak nie ma. Wiem ze to tylko słuchawki ale chociaż mogli by odpisać , wyjaśnić albo cos innego wysłać. Pozdrawiam Firegifts Olewanie użytkowników - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |