Dziennik pracy Shadax - Zbieram na monitor :p - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy Shadax - Zbieram na monitor :p (/Temat-Dziennik-pracy-Shadax-Zbieram-na-monitor-p-95141) |
Dziennik pracy Shadax - Zbieram na monitor :p - olekn1 - 31-07-2014 21:12 Siemka, jest to mój pierwszy dziennik pracy, w dodatku pisane z telefony, jutro wszystko będzie ładne i estetyczne Cel: 2000 zł do końca wakacji Na czym zarabiam? PaidVerts: - 50.000 BAP - 3 Dolary (Raczej na tym nie zarobię, wolę tam re-inwestować hajs) Próbowałem wszystkiego, od sposobu Szamana, który sprzedaje po sub sms i mspartners, no i niestety nie ogarniam trochę takich metod ;p Mam też fp z paroma lajkami, ale nie idzie na tym zarobić Znalazłem dobry pomysł, praca lekka, 20 zł za jedną rzecz, sprzedają się jak ciepłe bułeczki, a nawet nie zacząłem tego robić Jak myślicie, osiągnę cel? !!!Piszcie komentarze!!! Czyli co, ogólny cel: 0zł na 2000zł RE: Dziennik pracy Shadax - Czy kupię wymarzonego IPhone 5S? (Nie wymarzony, ale tani xd) - erykziele12 - 31-07-2014 21:23 Jak nie weźmiesz sie za sub sms to bida, tydzień dla laika to troche mało czasu. Musisz przygotować pare kąt na fb do ktorych musisz kupić startery i zweryfikować, odstoją 2 dni, potem dodajesz grupy i spamujesz pare razy dziennie na konto. Raczej będzie ciężko jak nie ogarniesz zaplecza RE: Dziennik pracy Shadax - Czy kupię wymarzonego IPhone 5S? (Nie wymarzony, ale tani xd) - olekn1 - 31-07-2014 21:29 (31-07-2014 21:23)erykziele12 napisał(a): Jak nie weźmiesz sie za sub sms to bida, tydzień dla laika to troche mało czasu. Musisz przygotować pare kąt na fb do ktorych musisz kupić startery i zweryfikować, odstoją 2 dni, potem dodajesz grupy i spamujesz pare razy dziennie na konto. Raczej będzie ciężko jak nie ogarniesz zaplecza Ok, pójdę w tym kierunku, a napisz mi jeszcze o jakiej tematyce zbierać grupy najlepiej? RE: Dziennik pracy Shadax - Czy kupię wymarzonego IPhone 5S? (Nie wymarzony, ale tani xd) - notentego - 31-07-2014 21:53 Gimbusiarskie takie jak "ask.fm" "twitter polska" "kwiatanators" itp. RE: Dziennik pracy Shadax - Czy kupię wymarzonego IPhone 5S? (Nie wymarzony, ale tani xd) - erykziele12 - 31-07-2014 22:21 Poznajmy się, znajomi itp... Na forum jest poradnik do sub sms jak dodawać grupy i ogólnie się za to wziąć, polecam RE: Dziennik pracy Shadax - Czy kupię wymarzonego IPhone 5S? - D.ave - 31-07-2014 22:26 (31-07-2014 21:23)erykziele12 napisał(a): Musisz przygotować pare kąt na fb O jaki kąt Ci dokładniej chodzi ? Kąt ostry, prosty, rozwarty, półpełny ,pełny? 500 zł to sporo kasy do zarobienia w tydzień dla lajka . Ale powodzenia RE: Dziennik pracy Shadax - Czy kupię wymarzonego IPhone 5S? (Nie wymarzony, ale tani xd) - olekn1 - 31-07-2014 22:42 DEL RE: Dziennik pracy Shadax - Zbieram na monitor :p - olekn1 - 03-08-2014 10:05 Aktualizowałem trochę post, niedługo pierwsze zarobki RE: Dziennik pracy Shadax - Zbieram na monitor :p - notentego - 03-08-2014 11:29 Nawet na miniaturowym fp można zarobić Dziennik pracy Shadax - Zbieram na monitor :p - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |