PaidVerts Inwestycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PaidVerts Inwestycja (/Temat-PaidVerts-Inwestycja-95118) |
PaidVerts Inwestycja - Sandise - 31-07-2014 13:48 Witam Mam pytanie odnośnie ostatnio dosyć popularnego serwisu PaidVerts Jestem skłonny zainwestować trochę $ w ten serwis? Jak myślicie jest jeszcze sens? Utrzyma się serwis jeszcze trochę? Jaką kwotę musiałbym zainwestować żeby było ~~5 $ dziennie? RE: PaidVerts Inwestycja - Punter - 31-07-2014 19:37 Moim zdaniem warto wejść w program, ponieważ ma on dobre perspektywy do funkcjonowania w długim okresie czasu. Program codziennie dostarcza różne naliczenia w zależności w jakiej BAP grupie jesteś. Aby dziennie mieć naliczenie kolo 5$ to zalecałbym wejście w 9 grupe w przedziale 720k-1.5m. To jest inwestycja kolo 235$. Ale oczywiście nie trzeba na początku, aż tyle wpłacać, bo można mniej wpłacić i jakiś czas reinwestować i dojść do zaplanowanej grupy i wtedy wypłacać zyski Masz jakieś pytania pisz PW. W sygnaturze link do mojego poradnika do PV. Polecam. |